Bianca Drăgușanu, ironizată de Cătălin Măruță chiar în direct: „E porțelan toată”. Andreea Raicu și-a dat și ea cu părerea: ”Toate arată la fel”

În urma unui scandal apărut în lumea mondenă acum cu o lună, Cătălin Măruță îi oferă din nou motive de ceartă Biancăi Drăgușanu. Ce a spus despre ea chiar în direct?!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

După scandalul de luna trecută, Cătălin Măruță a făcut o nouă ironie la adresa Biancăi Drăgușanu. Scandalul a început în luna noiembrie, atunci cand vedeta l-a acuzat pe celebrul prezentator că este un om “pervers și viclean”, care nu își respectă angajamentele față de invitați.

Citeste si: Mai păstrează Bianca Drăgușanu legătură cu Adrian Cristea? Au trecut 9 ani de când cei doi și-au spus „Adio”

Deși pe vreme aceea Cătălin Măruță a declarat că nu vrea să comenteze pe tema acestui subiect, pentru ca spusele lui să nu fie interpretate, se pare că nu a uitat jignirile care i s-au adus. În timpul emisiunii de miercuri, acesta a făcut o aluzie cu privire la înfățișarea Biancăi Drăgușanu într-o discuție pe care o avea cu una dintre invitate:  „Eu mă uit la pozele cu Bianca Drăgușanu, e porțelan toată”.

Citeste si: Bianca Drăgușanu le-a închis gura curioșilor! Vedeta s-a vaccinat în urmă cu mult timp, iar acum dă totul din casă: ”Nu vă mai luați după zvonuri”

Citeste si: Horia Moculescu este conectat la un aparat de oxigen. Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a compozitorului- bzi.ro

În timpul emisiunii, cu ocazia lansarii noii sale cărți „Secrete aflate pe pielea mea”, Andreea Raicu a fost întreruptă, moment în care Cătălin Măruță

a intervenit și a făcut o remarcă privind pozele publicate de Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.
Andreea Raicu îi explica moderatorului că s-a dezvoltat foarte mult din punct de vedere spiritual și al încrederii în sine. Fosta prezentatoare de televiziune declară că se simte extrem de bine în propria piele și că este foarte important să apărem în fața lumii așa cum suntem cu adevărat, fără filtre.

Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu

[Sursa foto: Instagram]

Cătălin Măruță: ”E porțelan toată”

Aceasta afirmă că nu este de acord cu imaginile perfecte distribuite de vedete pe social media și spune că este imposibil ca o persoană să arate așa în realitate. Cătălin Măruță a găsit momentul perfect pentru a o da drept exemplu pe Bianca Drăgușanu.

Eu mă uit la pozele cu Bianca Drăgușanu, e porțelan toată!”, a spus Cătălin Măruță în direct.

Totuși, Andreea Raicu a evitat să intre în polemici cu Bianca Drăgușanu, afirmând că nu se referă neapărat la blondină, pe care nu o urmărește personal. „ Nu sunt reale, adică nu mai pare o persoană, pare un robot, o statuie. Nu știu ea, că nu o urmăresc. Dar e acest trend, această uniformizare a chipurilor. Toate arată la fel. Și știi ce este foarte trist? Că privirea este goală.”, i-a răspuns Andreea Raicu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies