Bianca Drăgușanu, luată la ro(a)st de Victor Slav: “În locul tău aș fi putut să am un teanc de bani”

Bianca Dragusanu, una dintre vedetele invitate in editia de marti seara a late night show-ului „Vulturii de noapte”, difuzata incepand cu ora 23:00, la Kanal D, a avut parte de o experienta presarata cu sare si piper din partea prezentatorilor emisiunii.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Primul care a luat-o la roast este chiar Victor Slav, fostul sot al blondinei.

„La inceputul relatiei iti purtam fotografia in portofel, dupa care mi-am dat seama ca nu are niciun rost. Dar am continuat, totusi, sa iti tin fotografia in portofel ca sa imi amintesc de fiecare data ca in locul tau as fi putut sa am un teanc de bani”, ii „reproseaza” Victor fostei sale sotii.

Citeste si: Bianca Drăgușanu l-a luat la palme pe Victor Slav! La scenă a asistat și Cătălin Botezatu! Imagini exclusive

Citeste si: Victor Slav către Bianca Drăgușanu: „Cea mai mare calitate a ta este că ești fosta mea nevastă”! Și-au aruncat cuvinte grele la filmări

Citeste si: Victor Slav nu rezista in fata Sofiei: „Nu se multumeste cu oricare...”

fara descriere

Care este reactia Biancai Dragusanu si ce replica le da vedeta, la auzul „rautatilor” veti putea afla urmarind editia de maine seara a show-ului „Vulturii de noapte”, difuzata la ora 23:00, la Kanal D!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate