Bianca Dragusanu: "Nu te merita, e un fraier, lasa-l sa se duca"

Bianca Dragusanu nu crede in pauzele in relatii. Daca povestile de dragoste nu functioneaza, o pauza nu este solutia salvatoare!

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere"Stiti ce e diseara? Super luna albastra. Cica ne influenteaza pe rune, pe zodii, pe energii nu stiu de care.

Eram cu o prietena si a zis ca o sa citeasca horoscopul ca sa vada ce face de Super luna. Am ras. Scria ca face ordine in viata personala si ia o pauza in relatie. Ce inseamna pauza in relatie? O despartire de proba sau un pas in inchegarea relatiei? Ca eu nu stiu!

Psihologii spun asa: pauza e periculoasa! Pentru ca sentimentele deseori se confunda unele cu altele. Teama de singuratate poate fi interpretata ca dor de partener. Incapacitatea de a accepta esecul relatiei poate fi luata ca speranta ca totul poate merge mai bine. Se poate si invers: sa te bucuri ca esti singur din nou, ca nu iti mai rupe nimeni nervii cu intrebari la care nu ai raspuns. Nu e vorba ca nu ai fi avut libertatea sa faci ce vrei, dar daca tot s-a ajuns la pauza...

Un singur lucru e cert: nu exista pauza. Relatia e ori moarta, ori vie, nu exista pauza. Eu zic ca sunt mai multe sanse sa iti revii din moarte clinica decat sa iti fie bine dupa pauza.

 

Eu i-am spus prietenei mele parerea mea: 'Fata, nu te merita, e un fraier, lasa-l sa se duca' Asta i-am spus, e parerea mea. Plus ca: nu se negociaza cu teroristul! A zis pa, atunci la revedere!", a spus Bianca Dragusanu, astazi, in emisiunea ei de la Kanal D, Te vreau langa mine.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate