Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Victor Slav după despărțirea de Alex Bodi?! Cum s-a dat de gol

Bianca Drăgușanu nu mai formează un cuplu cu Alex Bodi, după ce acesta și-a afișat cuplul cu rusoiaca Daria Radionova.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Bianca Drăgușanu trece din nou prin clipe grele după ce a anunțat că s-a despărțit de Alex Bodi. Cei doi au încercat de mai multe ori să ofere șanse relației, însă, se pare că cei doi nu sunt compatibili. Afaceristul și-a afișat relația cu rusoiaca, însă nu a putut să o uite nici pe Bianca. Aflat în Londra, Alex Bodi i-a trimis Biancăi un buchet imens de trandafiri albi, pe care blondina l-a ars. Totul a fost făcut public pe Instagram pentru a-i da de înțeles și afaceristului că de această dată nu mai există cale de împăcare. 

Citeste si: Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce a dat foc buchetului de trandafiri. De ce a recurs la un asemenea gest? „A ars. Nu mă interesează..”

Citeste si: Alex Bodi a dezvăluit că relația cu Bianca Drăgușanu a fost o luptă pe viață și pe moarte: „Am supraviețuit pentru că...”

Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Victor Slav după despărțirea de Alex Bodi?! Cum s-a dat de gol 

Bianca Drăgușanu este o femeie liberă din nou și are dreptul să facă ce vrea. În această dimineață Bianca a pus o serie de story-uri cu fiica sa, iar pe fundal se aude vocea lui Victor Slav. Nu știm cu exactitate dacă cei doi s-au împăcat sau urmează să facă acest lucru, însă am observat că Victor este cel care o consolează după fiecare nouă suferință în dragoste. 

fara descriere

Cei doi foști soți au petrecut timp împreună alături de fiica lor încă de la primele ore ale dimineții, iar Bianca nu s-a putut abține să nu imortalizeze acest lucru. 

Citeste si: De ce a dat Bianca Drăgușanu foc buchetului de la Alex Bodi: „A ars...”

fara descriere

În filmarea postată pe Instagram, Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, stă în fața unei oglinzi și se rujează. Pentru că nu i-a plăcut rezultatul, i-a întrebat pe rând pe cei doi părinți dacă au un șervețel umed să se șteargă. Foarte calm și blând, Victor a fost cel care a luat-o de mână pe cea mică și a ajutat-o să se șteargă. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate