Bianca Dragusanu, sfaturi de viata: "Vrem ca toti cei din jur sa stie ca suntem fericiti"

In inceputul emisiunii pe care o prezinta, Bianca Dragusanu a impartasit cateva sfaturi cu publicul.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Bianca Dragusanu,  prezentatoarea emisiunii "Te vreau langa mine", a vorbit astazi despre falsa impresie pe care se chinuie oamenii sa o dea celorlalti, fara sa isi dea seama ca fericirea nu trebuie neaparat aratata prietenilor virtuali, ci trebuie traita; si ca nevoia de a impartasi pe retelele de socializare toate momentele frumoase vine, de fapt, din nesiguranta. 
 
"Toti am baut cel mai mult din lume la un moment dat, mai putin eu. Dar mi-a promis cineva acum  20 de minute ca ma ia, ma imbata si are grija de mine. Toti au avut macar o intamplare fabuloasa si cineva de la masa a zis "Ce ai patit tu e nimic pe langa ce am patit eu." 
 
Noi toti ne credem unici, dar in esenta suntem toti la fel... Toti mancam ciocolata, ne indragostim, suferim si iar ne indragostim si tot asa. De aia au prins atat de bine retelele de socializare. Pentru ca inventatorii lor au speculat ca ne regasim in povestile altora. (...) E ca atunci cand esti nefericit, dar ai mereu zambetul pe buze.. un zambet fals, cel mai fals zambet din lume. Suntem tristi, dezamagiti, cu ambarcatiunile scufundate. Insa vrem ca toti cei din jur sa stie ca suntem fericiti. Eu cred ca vrem ca ei sa fie invidiosi pe fericirea noastra inexistenta.
 
In esenta asta s-ar putea sa starneasca mila celor care ne cunosc indeaproape pentru ca fericirea nu se striga in gura mare, nu se posteaza pe Facebook, nu se posteaza pe Twitter si nici pe Instagram. Fericirea se simte in spatii mici si se traieste", a spus Bianca Dragusanu.
 
 
 
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: