Bianca Drăguşanu şi Alex au decis să facă un pas mare în relaţia lor! Vor fi legaţi pentru tot restul vieţii: „Cel mai frumos lucru”

Relaţia dintre Bianca Drăguşanu şi iubitul este mai serioasă decât s-ar fi crezut.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi sunt unul dintre cele mai cupluri din presă. Frumoasa blondină s-a despărţit de Tristan Tate, milionarul englez pe care l-a făcut celebru la noi în ţară, apoi a apărut la braţul unui alt bărbat bogat. Deşi iniţial surse din anturajul divei au declarat că cei doi nu formeză oficial un cuplu, cei doi par să aibă o relaţie destul de serioasă.
 
Atât Bianca, cât şi Alex au făcut publice pe reţelele de socializare mai multe imagini în care par cât se poate de îndrăgostiţi. Mai mult decât atât, ei au mers recent în Spania unde ea i-a cunoscut pe părinţii iubitului, dar şi pe copiii şi pe fosta soţie. 
 
Iar dacă asta nu demonstrează cât de serioasă este relaţia dintre ei, se pare că noul cuplu a decis să şi boteze un copil împreună. Alex a publicat o imagine în care apare cu un bebeluş în braţe. ”Cel mai frumos lucru din lumea! Felicitări părinţilor!”, a scris el. Mama copilului a scris un mesaj care i-a dat de gol pe el şi pe blondină: „Mulţumim, năşicule!!! O aşteptăm şi pe năşica acasică @biancadragusanu”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate