Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost surprinși purtând o discuție aprinsă! Blondina a dat cărțile pe față: „Amanta soțului meu...”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au apărut împreună, încercând să dea impresia că le merge foarte bine. Cu toate acestea, au fost surprinși în timpul unei discuții extrem de aprinse.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu sunt la un pas de a divorța. Frumoasa blondină a depus deja actele și, dacă relația lor nu se va îmbunătăți, de pe data de 2 decembrie ei nu vor mai fi soț și soție.

Deși Alex Bodi a fost surprins având un comportament agresiv cu Bianca Drăgușanu chiar în parcarea unui restaurant, cei doi soți au mers împreună la un eveniment monnden, în aceeași seară. Au încercat să pozeze în cuplul perfect, însă, atunci când credeau că nimeni nu îi mai aude, au continuat să se certe.

fara descriere

„Pe ea, pe ea... Ei îi permiți, dar eu nu am voie!”, îi reproșa Bianca Drăgușanu lui Alex Bodi, pe un ton ridicat.

„Mă cert cu amanta soțului meu”, a recunoscut Bianca Drăgușanu atunci când a fost abordată din nou de reporter. Câteva secunde mai târziu, blondina a spus că a glumit, deși era vizibil supărată.

Citeste si: Leonardo DiCaprio a publicat pe pagina lui de Instagram o fotografie din București! A strâns sute de mii de like-uri

fara descriere

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, primele declarații despre incidentul violent din parcare

Soțul Biancăi Drăgușanu neagă că ar fi vrut s-o lovească pe Bianca sau că ar fi amenințat-o. Ba din contră, Bodi susține că își dorea s-o ia în brațe. Într-o discuție prin telefon cu un reporter de la Știrile Kanal D, Alex Bodi a declarat că el și Bianca Drăgușanu nu au de ce să se împace pentru că ei nu s-au certat.

Alex Bodi: Eu am luat-o în brațe, s-a urcat pe mașină, am intrat apoi în restaurant, am plecat împreună... Ce cuțite, ce picioare să-i dau? Nu e de împăcat, noi nu am fost certați. Avem niște chestii... Pur și simplu de orgolii, niște reproșuri. Sună acolo, demonstrează-mi aia, fă-mi aia. Nici vorbă de cuțit. Doamne ferește! Ea și-a băgat telefonul și i-am zis: dacă vrei să scoți telefonul afară, îți rup geaca! Eu pot să fac orice și lumea interpretează cum vrea ea. Păi dacă ea se urca... Păi poate voiam să facem dragoste pe mașină, de ce nu ați zis așa?

fara descriere

Bianca Drăgușanu: Te rog frumos să încetezi, Alex, cu atitudinea asta! Nu ai cum să declari lucrurile astea. Noi avem niște discuții, dacă se poate publice acum, despre relația și viitorul relației noastre. Nu mă simt datoare să dau explicații nimănui.

Vezi FILMAREA INTEGRALĂ CU BIANCA ŞI ALEX BODI ÎN PLIN SCANDAL, PE STRADĂ, DOAR PE KFETELE.RO

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate