Bianca Drăguşanu şi Victor Slav fac pasul cel mare! Dezvăluiri de senzaţie despre cel mai important eveniment din viaţa lor

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor şi se bucură din plin de minunea care a apărut în viaţa lor, iar acum se pregătesc intens pentru botezul micuţei Sofia.

Autor: T.S.
Invitaţi în direct, la Teo Show, cei doi au dezvăluit că marele eveniment va avea loc pe 7 mai, anul acesta, însă deocamdată au o mare problemă, întrucât nu şi-au găsit încă ţinutele:   ”Nu ştiu cum să mă îmbrac, cu cât se apropie ziua, cu atât mă gândesc că nu-mi găsesc. Sunt sigură că la biserică voi purta pantaloni, pentru că am probleme la picioare, mulţumesc lui Cătălin Doboş că are grijă de mine.
Am făcut a şaptea intervenţie în urmă cu o lună, când mi-a injectat nişte grăsime, care mă ajută. Dacă nu pot ciorapi compresivi medicali, mi se umflă picioarele încât aici, jos, se fac mai mari decât în partea de sus. Am înţeles că este o etapă, în care se produce vindecarea. Ştiu sigur că la biserică voi purta nişte pantaloni şi un sacou, frumos, pe care l-am creat deja, întrucât nu vreau să mă machiez sau să se vadă urât. Iar seara voi purta o rochie, la fel ca şi Sofia, în culori pastelate. El arată oricum aşa cum e, aşa că nu are prea mult. Dar să ne înţelegem. Cel mai important membru e Sofia, iar apoi eu.”
, a spus Bianca, în timp ce Victor a ţinut să-i dea dreptate.  "De obicei, când ieşim, stau şi urmăresc să văd cum se îmbracă ele, iar apoi mă duc şi eu în dressing şi mă schimb, că dacă eu vreau să mă îmbrac casual şi ea iese îmbrăcată elegantă, n-am ce să fac, mă duc şi mă schimb.”,
a spus Victor Slav. 
Mai mult de atât, Bianca Drăguşanu a dezvăluit că îşi dorea să meargă la Milano: ”Am insistat să plecăm la Milano să ne cumpărăm pantofi la fel, iar o prietenă mi-a cerut să-i trimit nişte pantofi în care mă simt bine ca să-i împodobească.”, a mai spus ea. 

 

Mai mult de atât, Biana şi Victor Slav au fost testaţi în direct, la Teo Show, cei doi fiind provocaţi să răspundă la întrebări despre relaţia lor. 
 
Întrebaţi cum au fost îmbrăcaţi la prima întâlnire, Bianca n-a ezitat şi a răspuns direct: ”În chiloţi.”, a spus ea râzând, în timp ce Victor a spus despre ea că a fost îmbrăcată sumar. 
 
Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Imagine senzationala cu Bianca Dragusanu in costum de baie! Abdomenul plat al vedetei a adunat mii de like-uri

Bianca Drăguşanu, dezvăluire neaşteptată după ce a devenit mama: ”Mi-am făcut o intervenţie!”

La soare te poti uita, dar la telefonul ei ba! Bianca Dragusanu aproape ca i-a orbit pe clientii unui restaurant cu husa cu care si-a accesorizat mobilul | VIDEO EXCLUSIV

Mâine este obligatoriu să ai o KARMA pozitivă! Te va influența tot anul

Calendar Ortodox 12 mai 2021. Unul dintre cei mai mari sfinți români din toate timpurile

BOMBA! S-a aflat cine este IUBITA secreta a lui Smiley! Gina Pistol, in stare de soc. E SCANDAL imens

Prima întâlnire dintre Loredana și Costi Ioniță după scandalul provocat de maneaua ”Fericire”. Ce-au făcut cei doi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies