Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, pentru prima dată în formulă completă la TV! Cei doi au venit însoţiţi de fiica lor şi au făcut mărturisiri neaşteptate: ”Suntem foarte norocoşi...”

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au venit, în direct, la TEO Show, însoţiţi de fiica lor, Sofia, şi au făcut mărturisiri din intimitatea lor.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

fara descriere
 
Sofia a fost foarte încântată să fie în direct, la TV şi nu s-a ferit de microfon. Mai exact, ea a spus cum fac anumite animăluţe şi ba chiar a şi dansat. 
 
”Important e că avem timp şi pentru ea, mai ales în weekend. E ca o minivacanţă pentru noi. Ea e foarte şireată. I-am spus că o fac fundiţă. Săptămâna trecută, la coafor, a căzut în fund, se uită aşa la mine, se întinde pe jos şi începe să zică mamaaa şi plânge. Când i-am zis să se ridice, gata, a terminat. 
 
”Manâncă orice, suntem foarte norocoşi din acest motiv, pofteşte ce vede la mine eu dacă mănânc foarte condimentat trebuie să ma ascund, în general ce mănânc eu mănâncă şi ea, ciorbiţe, borş de peşte, ciupercuţe la grătar...vorbeşte foarte bine japoneza cu bunicuţa la 1 an şi patru luni,(râde, n.r.) are dinţişori, se spală şi pe dinţi şi are tot felul de cuvinte pe care le descoperim şi ne amuzăm împreună, pe Bella o strigă cacho, zice mama, mama, încontinuu, tatule, mamule... Am fost foarte invidioasă pe Victor că fetiţa n-ar ochii mei... are ochii lui. Mulţumesc bunului Dumnezeu că e sănătoasă, şi e după mine peste tot” a spus Bianca, extrem de fericită.

 

De asemenea, Bianca a vorbit şi despre cum decurge relaţia ei cu Victor Slav
 
”Sunt zile în care nu ne întâlnim, cinci din şapte ...mai repede aşa (se petrec lucurile, n.r.) dar asta nu înseamnă că nu ne facem timp, sunt zile în care pleacă weekendurile la buni, la spa, la cursuri intensive de japoneză. De Revelion am fost în Dubai, fără ea, că n-ar fi înţeles nimic”, a mai mărturisit Bianca.
 
De asemenea, ea a dezvăluit că la petrecerea tăiatului turtei, totul s-a petrecut exact cum a sperat Bianca.
 
”A ales ce mi-am dorit eu, i-am pus mai multe chestii...cruciuliţa, o cărticică cu înţelepciune-numele ei în traducere, mărgele-cochetă şi apoi pixul şi banii, acum ce va fi om vedea...”, a mai spus ea. 
 

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, pentru prima dată în formulă completă la TV! Cei doi au venit însoţiţi de fiica lor şi au făcut mărturisiri neaşteptate:

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate