Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au certat pe bune în direct! Vezi care a fost motivul incredibil! "Ia zi câte ceaiuri mi-ai făcut tu mie?"

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au certat în direct! Vezi care a fost motivul incredibil!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au despărţit în urmă cu aproape un an. Nimeni nu bănuia că în relaţia aparent perfectă lucrurile scârţâiau de ceva vreme. Mai exact de aproape un an, dupa cum ambele vedete au declarat la momentul rupturii oficiale. Ei bine, una dintre certurile amuzante, dar pline de "săgeţi" dintre cei doi a avut loc acum ceva timp, chiar în emisiunea "Te vreau lângă mine", prezentată atunci de Bianca.

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, protagoniștii unui moment neașteptat: „Stai, că ți se face rău” VIDEO

Frumoasa blondă a povestit atunci, dezamăgită, că deşi a fost răcită cobză, Victor nu i-ar fi făcut nici măcar un ceai şi nu i-ar fi dat nicio pastilă deşi ea a avut grijă de el de fiecare dată când a fost bolnav.

fara descriere

Ei bine, dupa ce amfitrioana show-ului şi-a terminat monologul, în platou a venit chiar Victor Slav care a avut şi el, la rândul lui, nişte nemulţumiri de exprimat.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au certat în direct! Dar el, când e răcit, e victimă"

"Am răcit. Mă bucur că fiică-mea nu e acasă. Nu mă vait, nu mă tăvălesc, aşa cum fac bărbaţii. Dar dacă fac aşa, nu primesc nici măcar un ceai, o pastilă, nu mă întreabă nimeni dacă sunt bine sau nu. Eram în picioarele goale aseară, iar Victor m-a luat tare! Era şi pisălog, după ce că nu m-a răsfăţat! Mă şi certa că sunt în picioarele goale. Dar el, când e răcit, e victimă! Are dureri, are pofte, "fă-mi supă cu găluşte", "fă-mi un ceai". Eu sunt leşinată şi un ceai nu am primit şi eu", a fost discursul Biancăi, urmat de un dialog spumos pe care vi-l redăm mai jos.

Bianca: Când e el răcit, zici că moare!

fara descriere

Victor: Toţi bărbaţii sunt aşa? Eu nu sunt aşa!

Bianca: Ce cauţi la mine în emisiune?

Victor: Nu are dreptate, pe cuvântul meu! Ia zi câte ceaiuri mi-ai făcut tu mie?

Citeste si: Victor Slav către Bianca Drăgușanu: „Cea mai mare calitate a ta este că ești fosta mea nevastă”! Și-au aruncat cuvinte grele la filmări

Bianca: Câteva! Acum câteva zile i-am făcut ceai la micul dejun, că asta a vrut!

Victor: Ce ţi-am zis eu sâmbătă, când nici nu eram acasă? Ţi-am zis să iei paracetamol, să iei aspirină? Şi când ajung acasă, ea era desculţă! Nici şosete în picioare nu avea!

Vezi video cu disputa AICI!

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate