Vedete

Bianca îl vrea pe Adelin, Ştefania s-a dus peste ei! A ieşit scandal imediat la Puterea Dragostei! "Ce căutai tu în discuţia noastră? Ai şi venit să îi bagi clătita aia în gură"

Bianca de la Puterea Dragostei continuă planul de a-l cuceri pe Adelin.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Bianca îl vrea pe Adelin, Ştefania s-a dus peste ei! A ieşit scandal imediat la Puterea Dragostei! "Ce căutai tu în discuţia noastră? Ai şi venit să îi bagi clătita aia în gură"icon photo

După ce în prima zi s-a supărat că el a ales-o pe Rafaela pentru o întâlnire, tânăra de 19 ani a mai făcut o mişcare. A spus că vrea să se întâlnească cu Adelin pentru că îl place pe el şi nu vrea să cunoască niciun alt băiat.

"Suntem făcuţi unul pentru altul", a spus Bianca.

Când uşile celor două case s-au deschis, iar fetele au venit în vizită la băieţi, Adelin şi Bianca s-au retras într-o altă încăpere ca să stea de vorbă.

Bianca îl vrea pe Adelin, Ştefania s-a dus peste ei! A ieşit scandal imediat la Puterea Dragostei! "Ce căutai tu în discuţia noastră? Ai şi venit să îi bagi clătita aia în gură"

"Nu mă aşteptam să mă alegi. Când am intrat în casă, nici nu te-ai uitat la mine. Erai supărată! Mi-ai dat ignore! Pune-te în locul meu!", a spus Adelin.

Bianca: "Pune-te tu în locul meu. Eu te-am votat şi tu nimic! Tu cum te-ai fi simţit? M-am simţit prost".

Bianca a luat imediat foc când în încăpere au intrat Ştefania şi Raluca.

"Eram cu el dincolo, ea a intrat peste noi!", s-a plâns Bianca.

Mai târziu, Bianca a confruntat-o pe Ştefania, care spusese că şi ea tot pe Adelin îl place! Şi, ca să îi atragă atenţia, a vrut să îi dea o clătită, dar Adelin a refuzat-o. "Ce să caute ea în discuţia noastră? Ai mai şi venit să îi bagi clătita aia în gură", a tunat Bianca.


 

 
Iubitul Elenei Udrea s-a întâlnit cu fiul lui Silviu Prigoană, la Bucureşti! Alexandrov este naşul lui Honorius! VIDEO icon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, Kanal D difuzează ultimul episod al serialului ”Mireasă din Istanbul”.

Titlu secțiune