Bianca Pop, momente cumplite după moartea tatălui său! ”Nu-l iert. Nu vreau să mai merg la mormântul lui”

Bianca Pop trece prin momente cumplite la momentul actual. Tatăl vedetei s-a stins din viață, iar suferința este tot mai mare pentru aceasta.

Distribuie pe:

Autor: A.R.

Bianca Pop
Bianca Pop


In articol:

Bianca Pop trece prin momente dificile, după ce tatăl ei s-a stins din viață în urma unui accident de mașină. Vedeta nu s-a mai putut stăpâni și a început să plângă în direct, când a fost întrebată de tatăl ei. 

Bianca Pop, momente dificle după moarte tatălui 

Momente dificile pentru fosta ispită. Întrebată în cadrul unei emisiuni de tatăl ei, vedeta a început să plângă. În plus, aceasta face acuzații grave la adresa părintelui decedat. Este cunoscut faptul că tatăl Biancăi s-a stins din viață pe când aceasta avea o vârstă destul de fragedă, însă nimeni nu știa care era relația fetei cu acesta.

Citeste si: Ultima postare a Adrianei Mesteș, soprana găsită fără suflare în apartament!

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Citeste si: Un bărbat nu a crezut în existența coronavirusului, până nu și-a pierdut soția: „Nu fiți necugetați ca mine"

Citeste si: Doina Gradea, șefa TVR, câștigă mai bine decât Președintele Iohannis! Mircea Radu, 13.000 de euro pentru 8 emisiuni. Ce salarii sunt în conducerea televiziunii publice?

”Eu nu accept moartea lui. Nu o accept pentru că el a vrut să moară. Eu de zece ani de zile nu am mai mers la mormântul lui și nici nu voi mai merge niciodată. Nu-l iert. Nu vreau să mai merg.”, a ținut ea să precizeze în direct!

Bianca Pop
Bianca Pop plângând

Bianca Pop a mai adăugat faptul că este destul de dezamăgită de părintele care se pare că a ales să moară. Se pare că aceasta nu își dorește să uite gestul făcut de bărbat și să nu mai meargă niciodată la mormântul acestuia. 

”Un părinte care își iubește copilul nu-i lasă singuri și cu asta am spus tot. Părinte este cel care te crește, care îți dă să mănâci, așa cum ești tu, nu cel care te abandonează, care te lasă să te chinui”, a mai spus ea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ultima postare a Adrianei Mesteș, soprana găsită fără suflare în apartament!

Polițist amenințat cu moartea, pe Facebook! Colegii îi sar în apărare, iar șeful Poliției este criticat dur: ”Se întâlnește la ceas de seară cu interlopii”

Metoda simplă prin care Minodora a slăbit 40 kg: A dat rezultate mai bune decât operația de micșorare a stomacului

Daiana de la Puterea Dragostei, primele imagini cu burtica de gravidă: „Da, sunt gravidă!”

În căutarea adevărului, episodul din 27 august: Copiii intervin în relația părinților și o iau pe căi greșite doar pentru a-i despărți

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies