Bianca Rus e tot supărată! O face varză pe Cristina Șișcanu ”Du-te acasă!”

Bianca Rus a fost eliminată de la ”Bravo, ai stil!Celebrities”, însă scandalurile dintre ea și celelalte concurente par departe de a se încheia.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Bianca Rus a fost eliminată de la ”Bravo, ai stil!Celebrities”, însă scandalurile dintre ea și celelalte concurente par departe de a se încheia.

Bianca Rus a fost eliminată de două săptămâni de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, dar e în continuare supărată. Spune că deși a fost mereu criticată de celelalte concurente, acestea continuă să vorbească de ea și după ce a plecat din show. 


In articol:

Zilele trecute, într-un interviu pentru pagina de Facebook WOWbiz.ro, Bianca Rus a atacat-o pe Cristina Șișcanu de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”.  

Bianca rus eliminata
Bianca Rus a fost eliminata de la Bravo, ai stil[Sursa foto: Instagram]

”După plecarea mea din emisiune, Cristina văd că nu are subiecte de discuţie şi aduce în atenţie numele Bia. Draga mea, dacă nu mai ai subiecte de discuţie, du-te acasă! Ce tot vorbeşti tu de Bia? Pe bune, chiar nu înţeleg ce trebuia să mă pomenească pe mine!”, a spus Bianca Rus, supărată că a aflat că în emisiune, după plecarea ei, Cristina Șișcanu i-ar fi pronunțat de mai multe ori numele.

Citeste si: Hitler trăieşte în Africa! Primele declaraţii ale sale fac ocolul planetei chiar acum - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: El e noul iubit al Biancăi Rus! Cine i-a dat de gol pe cei doi EXCLUSIV

Citeste si: Ștefan Farrel, fostul iubit al Biancăi Rus, despre eliminarea acesteia de la ”Bravo, ai stil”! Ce mesaj i-a transmis după ce a fost acuzat de brunetă EXCLUSIV

Bianca Rus, despre Cristina Șișcanu ”Ai fost varză cu penele alea în cap”

Și nu a fost tot! Bianca Rus susține că nici ținutele Cristinei Șișcanu nu sunt mai bune decât ale ei, însă jurații le apreciază de cele mai multe ori.

Cristina Siscanu
Bianca Rus spune ca tinuta Cristinei Siscanu a fost ”varză”[Sursa foto: Instagram]

”Din punct de vedere vestimentar, în ultima gală, draga mea, ai fost varză cu penele alea în cap. Ea a fost foarte prost îmbrăcată în ultima gală, dar nu numai atunci. Am avut ţinute la fel cu ea, la mine nu a fost bine, la ea a fost bine. Pe bune, despre ce vorbim...”, a mai spus Bianca Rus supărată de eliminarea sa de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Bianca Rus a avut și în timpul emisiunii mai multe schimburi dure de replici cu Cristina Șișcanu. Unul dintre ele, poate cel mai aprins, a avut loc în afara show-ului, atunci când Șișcanu a rugat-o pe Bianca să-i cedeze locul la ședința foto de după încheierea filmărilor. Și cum aceasta nu a vrut, s-a iscat un adevărat scandal. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Arafat face anunțul serii! Toți românii au voie. Decizie de ultimă oră

Horoscop, vineri 4 decembrie: Racii reușesc să se conecteze cu partenerii, în timp ce Peștii trebuie să aleagă între două relații. Vezi ce spun astrele despre tine.

De ce nu vrea Andreea Tonciu să mai vorbească despre Sânziana Buruiană! Scandalul dintre cele două foste asistente tv este uriaș

Cine este omul care a operat-o pe Loredana Groza? Fanii nu sunt deloc mulțumiți de noua înfățișare a artistei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies