Bianca Rus, filmări șocante din mașină! Vedeta a fost marcată de ce a văzut pe autostradă

Bianca Rus a plecat la Satu Mare și a avut parte de o priveliște dezolantă: România pustie.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Bianca Rus a părăsit Bucureștiul și a mers la părinți, la Satu Mare, însă a avut parte de cea mai tristă călătorie pe care a avut-o vreodată. Concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a văzut o România părăsită, fără oameni pe străzi și chiar fără mașini.

O țară-fantomă, în care toată lumea stă ascunsă de teama epidemiei COVID-19.

”Sunt aproape de Turda, nu e absolut NI-MENI. Conduc de dimineață, ici-colo câte o mașină. Acum nu vedem nici o mașină pentru că... chiar nu e nici o mașină. Sunt pe autostradă, de fapt. Cel mai bine e să stați în casă, eu abia aștept să ajung la familia mea, o să stau și eu în casă cu ei, n-au mai ieșit de o săptămână, totul e în regulă”, a spus Bianca într-un live pe contul ei de socializare, în timp ce filma drumul pustiu de la bordul mașinii sale.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Gestul făcut de Oana Radu în platoul ”Bravo, ai stil! Celebrities” când s-a întors cu spatele la camerele de filmat

Citeste si: Oana Radu o amenință pe Bianca Rus că o dă în judecată, după ce a acuzat-o că a slăbit prin operație la stomac! „Fata mea, tu nu te poți opri din mâncat piftie”

Citeste si: Schimb dur de replici între Bianca Rus și Theo Rose, la Bravo, ai stil! Celebrities: „Te fandosești cu o țoală și iti lipsesc primii ani de școala”

România, dezolantă pentru Bianca Rus

Imaginile sunt cu adevărat triste, însă se pare că până la urmă românii au înțeles că este pentru binele tuturor să rămână în casele lor. Totuși, imaginile sunt cu adevărat șocante și greu de imaginat în urmă cu câteva săptămâni, atunci când nimic nu anunța o situație atât de bizară.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies