Bianca Rus, transformată total și cu 50 de kilograme mai puțin! ”Nu am regrete”

Bianca Rus este nevoită să-și schimbe stilul vestimentar, pentru a-și pune în valoare trupul!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Bianca Rus este foarte diferită față de cum era înainte. Nu doar că bărbații întorc capul după Bianca Rus, dar stilistul ei este hotărât să-i schimbe garderoba și înfățișarea.

  ”Se poartă și hainele mai largi, dar aș fi optat pentru ceva mai larg. Să cedez? Din ce punct de vedere? Iubire? Nu. Nu-mi doresc pe nimeni în viața mea, mă simt bine cu mine, am și cățelușul. Voi jongla, la un moment dat, și cu dragostea, dar acum e prea devreme, nu sunt pregătită și mai am niște proiecte. Nu am regrete, mă simt bine, sunt fresh, sunt ok. Preferă să rămân artist”, a spus Bianca Rus la Teo Show.

  fara descriere

  Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei” e turbată de furie! ”Îl învăț eu cum să se poarte”! La mijloc e Adrian

  Bianca Rus vrea copii

  Bianca Rus nu a vorbit despre divorţ, dar a dat de înţeles că nu a suferit prea mult. Deocamdată nu vrea o altă relaţie, însă a mărturisit că ar vrea să devină mămică.

  "Nu am fost eu cea mai fericită, dar nici cea mai supărată de pe planetă. Îmi plac mult copiii, în special fetiţele. Îmi doresc un bebeluş. La momentul potrivit, când îmi voi da seama cum e cu copiii. Nu îmi pare rău, viaţa merge mai departe. Cu bune cu rele, toţi trecem prin ele. Nu aştept pe nimeni în viaţa mea, încerc să mă obişnuiesc cu mine. Vreau să mă schimb, să lucrez la micile defecte pe care le am. Nu sunt pregătită ca cineva să intre în viaţa mea. Nu vreau! Îmi aloc timp mie", a mai declarat Bianca Rus la Teo Show, într-o altă ediție.

  Galerie foto 
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate