Vedete

Bianca Sârbu a ajuns iarăşi pe mâna doctorilor! Ce intervenţie medicală a fost nevoită să suporte vedeta TV

Bianca Sârbu este una dintre vedetele care, de-a lungul timpului, a fost nevoită să suporte intervenţii medicale peste intervenţii medicale, problemele ei de sănătate fiind suficiente pentru a acoperi jumătate din dicţionarul medical.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Cu toate acestea, de curând, vedeta TV a decis să apeleze, din nou, la medici. Doar că a făcut-o doar din raţiuni estetice.

Mai exact, căsătorită de câteva luni cu un bărbat mai tânăr şi care îi face absolut toate poftele, Bianca Sârbu a decis să se ”întinerească” şi ea pe cât este posibil. Aşa că, fără să stea prea mult pe gânduri, talentata cântăreaţă a mers la un cabinet al unui medic estetician şi şi-a făcut o serie de tratamente de întinerire: şi-a ”lucrat” buzele, injectându-şi o cantitate infimă de acid hialuronic, dar suficientă pentru ca le considera acum perfecte, şi, evident, şi-a făcut o serie de intervenţii care să îi netezească tenul pentru a părea mai tânără ca niciodată.
”A vrut să îi facă o surpriză lui Bogdan, soţul ei, şi a şi reuşit. Bogdan a fost încântat de rezultate, acum ea pare chiar mai tânără decât el, deşi sunt câţiva ai buni între ei”, ne-a spus un apropiat de-al celor doi.


Mai mult, ne-a dezvăluit prietenul cuplului, Bianca este decisă să se ocupe din ce în ce mai mult de imaginea ei, mai ales de când a renunţat la emisiunea pe care o prezenta la Antena Stars şi a început să se ocupe, la modul cel mai serios, de cariera ei ca artist, deschizându-şi chiar şi o firmă pentru evenimente de lux la care ea urcă pe scenă, cântă alături de formaţia ei.

Bianca Sârbu, viaţă marcată de tragedii cumplite! De curând, s-a recăsătorit şi e mai fericită că niciodată

Actriţa a Teatrului ”Constantin Tănase” şi vedetă TV, Bianca Sârbu zâmbeşte din nou. Diagnosticată cu cancer de piele şi rămasă singură cu doi copii, după decesul soţului, Bianca Sârbu şi-a găsit alinare în braţele unui tânăr cu inima mare, Bogdan Romanescu, fost coleg cu ea.
Cei care nu o ştiau pe Bianca Sârbu de la teatru au avut ocazia să o descopere într-un show tv unde a uimit pe toată lumea cu vocea ei. Puţină lume însă ştie că sub zâmbetul şi bună dispoziţia pe care o afişează, Bianca ascunde o dramă cumplită: a rămas văduva şi şi-a crescut, până de curând, singură cei doi copii mici. “Am plecat să cântăm la o nuntă şi ne-am întors la o înmormântare, la înmormântarea soţului meu”, povestea Bianca cu ani în urmă. Iar problemele ei nu s-au oprit aici, ea fiind, de trei ori, diagnosticată cu cancer, reuşind, din fericire, să îşi trateze cumplită boală de care suferea.
Din fericire, la începutul acestui an, soarele a răsărit şi pe stradă ei, iar talentată artista şi-a găsit jumătatea în persoană actualului ei soţ, un tânăr simpatic, Bogdan. “Că la noi la nimenea. La mine a fost hotărât. Femeia matură şi deşteaptă zice DA. (...) A răsărit soarele şi pe stradă mea, soarele Bogdan. L-am aşteptat foarte mult timp. El este răsplată mea. Ne-a acceptat pe toţi pentru că i-am spus că suntem la pachet. Eu sunt o femeie mişto, este norocos că mă are. Astăzi avem o luna de când ne-am cunoscut. (...). Nu mai sunt Sârbu. Aşa este normal, când iubeşti un bărbat să-i iei numele. De astăzi sunt Bianca Romanescu. (...) Nu ne grăbim, nu sunt însărcinată. Da, ne dorim un copil", spunea, la nuntă, vedetă TV.
 

Galerie foto  Urmatorul articol