Bianca și Cristian Comănici, confruntarea dintre frați: cine este cel mai bun căutător? O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Nu te supăra, frate”

Emisiunea ”Nu te supăra, frate” cu Bianca și Cristian Comănici, joi, doar pe canalul de Youtube, WOWnews!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Începe confruntarea dintre frați! Cine este cel mai bun căutător? Cristian și Bianca Comănici vin cu o nouă ediție incendiară a emisiunii ”Nu te supăra, frate”, mâine, pe canalul de YouTube, WOWnews. Cei doi frați pleacă în căutarea a mai multor obiecte, iar cel care le adună pe toate de pe listă, este câștigătorul.

Ei bine, Bianca și Cristian nu au mai stat pe gânduri și au luat-o la fugă într-un loc de joacă, acolo unde obiectele respective erau ascunse.

Citeste si: Bianca Comănici, în hohote de plâns! Imagini în premieră din Istanbul, în timpul reținerii de către politiștii de frontieră! EXCLUSIV

Cu lista direct pe telefon, cei doi frați fac tot posibilul să câștige, adunând toate obiectele ascunse în locul de joacă. 

Bianca Comănici: Începem?

Cristian Comănici: Începem!

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Bianca Comănici, după ce Cristian i-a luat-o înainte și a început deja să găsească obiectele de pe listă: Cred că mă sabotează cineva, Cristi mi-a umblat în telefon. 

Citeste si: Bianca Comănici, țipete de groază în parcul de distracții! Ce a pățit Cristian, la 30 m înălțime. Un nou episod "Nu te supăra, frate!"

În tot acest timp, Cristian Comănici caută obiectele de pe listă și începe să le și găsească.

Bianca Comănici: Trebuie să găsim, dar stați să nu mă audă, o pernă roz.

Bianca a găsit la scurt timp și perna cea roz, unul dintre obiectele de pe listă. Și Cristian Comănici găsește unul dintre obiecte. La final, cei doi găsesc pe o bancă restul obiectelor și aleargă spre aceasta, pentru a ajunge primul. Bianca și Cristian ajung amândoi cam în același timp și rămâne de văzut cineva va câștija jocul ”Cel mai bun căutător”.

O nouă ediție a emisiunii ”Nu te supăra, frate”

Bianca și Cristian Comănici au avut de îndeplinit o nouă misiune în cadrul emsiunii  "Nu te supăra, frate!", de pe canalul de Youtube WOWnews. Noua provocare pe care au dus-o până la sfârșit cu brio o puteți vedea mâine, doar pe canalul de YouTube WOWnews.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies