Bianca și Livian, câștigătorii Puterea Dragostei, din ce în ce mai apropiați! Bianca i-a compus câteva versuri: „Pentru omul care...”

Bianca și Livian, câștigătorii sezonului 2 Puterea Dragostei, sunt din ce în ce mai apropiați de când s-au revăzut. Iată cum se comportă cei doi unul cu altul.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea


In articol:

Bianca și Livian au fost cuplul favorit al fanilor Puterea Dragostei, datorită poveștii lor de iubire controversate. Cei doi s-au iubit cu patos vreme de luni bune, după care s-au despărțit, spre șocul tuturor. 

În tot acel timp, cei doi au continuat să vorbească și să fie unul pentru altul, chiar dacă în emisiune spuneau că între ei nu va fa mai fi nimic. Și pentru că Bianca nu a putut trece peste despărțire și și-a dorit cu orice preț împăcarea, se pare că cei doi au ales să își mai acorde o șansă. 

Citeste si: Ana Maria Lintaru de la Puterea Dragostei este în al nouălea cer! În sfârșit, a căutat-o: „am leșinat!”

De când Livian a venit în București, Livian și Bianca par a fi de nedespărțit. Cei doi au recunoscut că au dormit împreună, iar aseară au dansat cu patos, spre privirile pline de încantare ale celor care îi priveau. 

Bianca și Livian, câștigătorii Puterea Dragostei, din ce în ce mai apropiați! Bianca Comănici, melodie de dragoste pentru Livian

Bianca a fost personajul principal în videoclipul piesei lui Robert, însă a interpretat și ea câteva versuri, la începutul melodiei. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a recunoscut că versurile sunt pentru iubitul ei. 

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Nou concurent în casa „Puterea Dragostei”, venit din Germania: „O să vă demonstrez ce alții nu au reușit!”

„Această melodie este pentru omul care mi-a schimbat viața! Și nu mai știu ce voiam să zic...”, este prima încercare a Bincăi la înregistrări.

Câștigătoarea Puterea Dragstei sezonul 2 s-a lăsat cotropită de emoții și nu a putut spune din prima toate cuvintele din incipientul piesei lui Robert.

„Această melodie este pentru omul care mi-a schimbat viața! Mi-a arătat ce înseamnă dragostea, respectul și fericirea!”, a spus Bianca într-un final. 

Bianca și Livian, câștigătorii Puterea Dragostei, din ce în ce mai apropiați!Motivul pentru care Bianca nu mai are poze cu Livian 

La filmările clipului, Bianca a avut și un mare regret. Acela ca nu mai are nicio poză cu Livian. 

Citeste si: Andreea Mantea, în lacrimi. Gestul a lăsat-o fără cuvinte: „Ai un suflet incredibil. M-ai purtat printre amintiri. Am plâns...”

„Era fain să fi avut și o poză cu mine și cu Livian și să o pun în ramă și să mă fi uitat așa la ea. Păcat... mi-a venit și mie o idee, dar nu avem cum să o realizăm”, a spus Bianca pe vlog. 

Întrebată de Mary dacă nu are o poză cu ea și Livian, Bianca a răspuns că nu știe ce s-a întâmplat cu pozele cu ei doi. Ea spus că le-a pierdut, dar fusese în urmă cu mai multă vreme o discuție în emisiune în care Livian îi reproșa Biancăi că ea ștergea pozele de pe rețelele de socializare după fiecare ceartă. 

„Sper eu să fie o surpriză, Livian nu știe că i-am făcut această surpriză, deci pot să-i zic să facă un react la clip. Și nu numai la clip, ci și la voce, pentru că ați văzut că era vocea mea la început și la final. Mi-a fost un pic rușine, dar mi-a reușit. Îmi place să fiu mai curajoasă”, a mai spus Bianca pe finalul vlogului. 

Galerie foto 
Citește și:

Marian Vanghelie, "primarul care este", supus celor "40 de întrebări cu Denise Rifai”

Andreea Raicu, susprinsă părăsind casa lui Matei Stratan, în miez de noapte! Cum a fost vedeta surprinsă de paparazzi FOTO

Alimentele minune pentru glicemie! Pot reduce riscul diabetului. Cum le consumi corect

Christina Ich, scandal-monstru cu bloggerii celebri, după ce a fost amendată în trafic! ”Păi ea e Christina Ich, boss, cum să vină un puști cordit?”

Ella de la Puterea Dragostei, adevărul despre moartea unchiului său! A fost infectat cu noul coronavirus, dar... ”Familia noastră știe”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies