Bianca şi Livian de la Puterea Dragostei au spulberat şi ultimele speranţe ale fanilor! Este incredibil cum şi-au luat „rămas-bun” la București

Bianca şi Livian de la Puterea Dragostei și-au dezamăgit pe deplin fanii care sperau totuși ca cei doi să plece împreună acasă. Cum și-au luat „rămas-bun”cei doi?

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Competiția Puterea Dragostei este pe sfârșit, iar concurenții s-au întors deja acasă. Bianca și Livian au fost unul dintre cele mai iubite cupluri din competiția din Turcia, iar fanii au urmărit cu sufletul la gură evoluția lor. 

Citeste si: Jador a spus, în sfârșit, adevărul! Cu cine este el într-o relație: „Îmi văd de treabă! Preferințele mele...”

Bianca și Livian și-au luat „rămas-bun” la București! Gestul neașteptat pe care l-a făcut Livian 

Chiar dacă fanii au sperat până în ultima clipă ca Bianca și Livian să plece împreună acasă, se pare că drumurile celor doi s-au despărțit în București.

fara descriere

Citeste si: Alex Turcu de la Puterea Dragostei, în ipostaza de tătic! Fanii sunt încântați peste măsură: „Ce bine îți stă!”

Livian a luat calea Clujului, în timp ce Bianca a mai rămas pentru câteva zile în București.

Înainte de plecare, Bianca și Livian au decis să-și ia rămas bun, însă despărțirea nu a fost una pe aștepările Biancăi, așa cum se citește pe chipul ei din vlogul pe care l-a postat în urmă cu doar câteva ore.

fara descriere

„Hai iubiți-vă și vooooii”, le-a spus Mary celor doi.

„Hai să ne luăm rămas-bun”, i-a spus Bianca lui Livian.

Bianca i-a sărit în brațe lui Livian și a dat să-l sărute și i-a spus să fie cuminte cât timp nu se vor vedea, însă Livian i-a răspuns în stilul lui caracteristic: „Stau cuminte cu alta în pat!”

Citeste si: Marius o atacă pe Ligi: "Am mințit pentru tine. Am fugit de tine cât am putut" Ce dezvăluiri a făcut?

Livian nu a vrut să o sărute pe Bianca, deși ea și-ar fi dorit, ba mai mult, nici nu i-a răspuns Biancăi după ce aceasta i-a spus pentru ultima oară că îl iubește.

fara descriere

Bianca și Livian de la Puterea Dragostei au plecat pe drumuri separate de la autocar și fanii așteaptă să vadă ce se va întâmpla până la urmă cu îndrăgitul cuplu. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate