Bilantul deceselor in Spania: Peste 4000 de morti. Cifrele cutremuratoare ale ultimelor 24 de ore

Bilantul deceselor in Spania: Peste 4000 de morti de COVID-19. Cifrele cutremuratoare ale ultimelor 24 de ore

Distribuie pe:

In articol:

Bilantul deceselor in Spania: Peste 4000 de morti.

Pandemia de coronavirus a cauzat mai mult de 4.000 de decese în Spania, potrivit unui bilanţ publicat joi de autorităţi, care speră să se apropie de vârful infectărilor în momentul în care numeroase spitale vor fi sufocate, scrie Le Figaro.

Coronavirus Spania. Peste 4.000 de morti

A doua ţară din lume care înregistrează mai multe decese din cauza Covid-19 după Italia, Spania a înregistrat 655 de noi decese în 24 de ore, ducând bilanţul la 4.088 , potrivit Ministerului Sănătăţii.

În total, 56.188 de cazuri de infectări au fost confirmate.

"Aproape 87% dintre victime au mai mult de 70 de ani", a precizat directorul Centrului de urgenţe sanitare, Fernando Simon.

Jumătate dintre persoanele decedate sunt în regiunea Madrid. Numărul celor vindecaţi a crescut cu 30% în 24 de ore, fiind 7.015 persoane în total.

Citeste si: Ultima ora! Inca 4 decese in Romania. Bilantul: 22 de morti

Citeste si: 662 de decese intr-o singura zi in Italia din cauza coronavirusului!

Citeste si: Coronavirus - cum arata plamanii unui bolnav de coronavirus: "Pentru cei care cred ca sunt nemuritori si continua sa iasa afara"

Înmulţirea cazurilor a fost rapidă în ultimele zile, în ciuda izolării totale decretată la 14 martie. Numărul deceselor a crescut de patru ori faţă de vinerea trecută.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate