Bill Gates a făcut mărturisiri șocante: „Trebuie să vedem toți ce am învățat în această epidemie, deoarece va mai veni una”

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, a dezvăluit recent că omenirea este amenințată de un nou virus.

Bill Gates
Bill Gates [Sursa foto: Facebook]
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Omenirea s-a mai liniștit după ce a apărut vaccinul, de care oamenii de știință spun că este posibil să pună capăt pandemiei de coronavirus, cu care ne confruntăm de mai bine de un an de zile. În pofida acestui lucru, Bill Gates spune că nu trenuie să ne relaxăm prea repedă, căci criza medicală nu se va sfârși așa ușor, ci pandemia este departe de a se fi terminat. 

Bill Gatesc prezice o nouă pandemie? 

În 2015, fondatorul Microsoft, Bill Gates, povestea oamenilor despre un virus extrem de contagios care va pune mari probleme pe plan mondial și averiza guvernele să înceapă să ia măsuri încă de pe atunci. Aum, după mai bine de un an de la declanșarea crizei epidemiologice cauzade de noul tip de coronavirus, miliardarul face declarații șocante cu privire la o nouă pandemie. 

„Trebuie să vedem toți ce am învățat în această epidemie, deoarece va mai veni una”, a declarat Bill Gates, pentru postul de știri CNN.

Miliardarul a fost întrebat ce ar putea face autoritățile americane din sănătate pentru a face față unei noi crize medicale. Potrivit unui studiu din 2018, Statele Unite ale Americii ar avea 9.136 de medici infecționiști. 

„Avem nevoie de o echipă de experți, cam 3.000

în toată lumea, lucrând la boli infecțioase. Când sunt semne de pandemie, ei trebuie să se deplaseze cu tot bagajul de cunoștințe și să se ocupe de asta”, a răspuns el.

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Bill Gates
Miliardarul vorbește despre o nouă pandemie [Sursa foto: Facebook]

Bill Gates, recomandări pentru Guvernul american 

Astfel, Bill Gates continuă prin a face un set de recomandări Statelor Unite pentru a împiedica o pandemie. Acesta este de părere că testarea sporită ar ajuta autoritățile din sănătate să fie mai bine pregătite. De asemenea, findatorul Microsoft vorbește și desre câteva îmbunătățiri la nivelul Centrului de Control al Bolilor din SUA. 

 „S ă se permită CDC  sau experților să transmită mesajul către public, să nu se teamă de veștile rele, astfel încât oamenii să fie pregătiți.

Este destul de limpede: vom fi mai deștepți data viitoare”, a spus Gates. 

Bill Gates a purtat discuții și cu noul președinte al Americii, Joe Biden, în legătură cu situația epidemiologică a SUA. 

„Cred că fundația noastră va fi parte din acest dialog ca să ne asigurăm că nu vom greși din nou”, a mai spus omul de afaceri. 

Citeste si: Bill Gates, fondatorul Microsoft, face dezvăluiri despre cum va fi viața după pandemia de coronavirus!

Fundația „Bill and Melinda Gates” a donat 1,75 miliarde de dolari pentru combaterea pandemiei la nive global. „ Cât timp ne vom aminti cât de rău a fost”, Bill Gates a spus că fundația va plăti  „miliarde în fiecare an pentru a evita dezastre de trilioane de dolari”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mihaela Anghel, prima asistentă vaccinată, s-a confruntat cu reacții supărătoare după imunizare! Ce a afectat-o cel mai mult

Masca de protecție va fi obligatorie până în 2023. Iată ce spune medicul Adrian Streinu Cercel

Ce pățesc oamenii care refuză să se vaccineze. Medicul Virgil Musta: „ Peste 50% dintre cei care fac boala în formă medie și severă rămân cu sechele”

Horoscop Zilnic Vineri 30 Iulie 2021: o zi foarte productivă

Boala gravă care apare după COVID-19. Te bagă imediat în spital. Care sunt primele semne

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Val de infecții la copii! Virusul este mai periculos decât Covid

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies