Bine aţi venit în "cuibuşorul" unde locuiesc Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă! Proprietatea de lux a brunetei are piscină şi valorează în jur de 500.000 de euro! VIDEO!

Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă locuiesc într-o vilă de lux! Vezi imagini cu proprietatea din Pipera!

Distribuie pe:

Autor: G.C.

fara descriere

Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă se pregătesc să-şi unească destinele, iar în urmă cu câteva săptămâni şi-au ales verighetele de la un magazin cu bijuterii de lux.

Relaţia în care nu credea nimeni s-a dovedit o poveste de dragoste în toată regula, protagoniştii noştri fiind nedespărţiţi.

fara descriere

Ei bine şi dacă vă întrebaţi cum arată "cuibuşorul" viitorilor soţi, aflaţi că vila unde locuiesc împreună este celebra proprietate din Pipera a brunetei.

Citeste si: Brigitte le face praf pe fetele care ”îl atacă” pe Florin Pastramă! ”Sunt niște hiene”

Locuinţa este decorată cu mobilier de cea mai bună calitate, cu flori multe care îi dau un aer vesel, dar şi cu obiecte artizanale foarte scumpe.

Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă locuiesc într-o vilă de lux! "Doar dressing-ul are 85 mp"

Proprietatea pe care afacerista a decorat-o exclusiv după gusturile ei are, cum altfel, şi piscină, investiţia milionarei ridicându-se la suma de 450.000 de euro.

"Am dat un avans mai mare după ce am vândut o casă şi un teren în Snagov, şi am făcut credit pe zece ani. Am tot ce-mi trebuie aici. Doar dressing-ul are 85 mp, are trei dormitoare, patru băi, bucătarie şi baie. Este construită în 2007, am şi curte de 440 mp. De ceva timp stau aici şi pot să spun că nu se compară cu viaţa la bloc”, declara Brigitte în urmă cu câteva luni.

fara descriere

Brigitte Nastase are trei case, două dintre ele cu piscină!

Vara asta am planuri pentru mine. Am trei locaţii superbe unde pot să-mi petrec vara fără să cheltui bani, una este la Timişoara, unde am o piscină frumoasă, o altă locaţie este la Mamaia, unde am un apartament superb şi unde deja am hotărât cu prietenii că o să petrecem mult timp şi ultima este casa mea din Pipera.

Citeste si: Brigitte Sfăt, declarație neașteptată despre Ilie Năstase, imediat după ce s-a aflat că face nuntă cu Florin Pastramă! Încă ține la fostul soț

Nu am o pasiune pentru piscine, am o pasiune pentru confort. Eu nu trăiesc decât prezentul şi cred că am muncit destul de mult în viaţă încât să mă bucur de munca mea şi să-mi petrec timpul acasa”, a spus Brigitte acum ceva timp.

fara descriere

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate