Vedete

Bine ati venit in vila de 450.000 de euro a lui Brigitte Nastase. Aceasta esta casa din Pipera in care a intrat marele tenisman in lipsa sotiei lui. Imobilul are si piscina! VIDEO!

Brigitte Nastase are vila de 450.000 de euro la Pipera. Vedeta traieste intr-un lux orbitor.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Ilie Nastase, vulcanic cum il stim cu totii, a luat foc cand a citit postarea prin care sotia lui a anuntat ca se desparte de el si ca are deja o alta relatie. Si pentru ca nu a reusit sa vorbeasca pe indelete cu aceasta, a urmarit-o, acum trei zile, la aeroport, afacerista urmand sa plece in Turcia.

Fostul mare sportiv i-a facut (inca) sotiei un scandal-monstru, in vazul lumii, dar nu a reusit sa o induplece si sa o intoarca din drum. Femeia si-a vazut nepasatoare de calatorie, ba mai mult, odata ajunsa la destinatie, a si postat imagini sexy din camera de hotel.

Ilie nu a reusit sa isi stapaneasca furia, asa ca dupa episodul cu cearta a descins in casa lui Brigitte din Pipera. Si, conform unor surse din cadrul anchetei, fostul mare tenismen a facut chiar o acrobatie interesanta pentru etatea lui ca sa patrunda in imobil.

Deoarece menajera nu i-a permis accesul, pe usa, in incinta, Ilie Nastase ar fi patrus prin spatele cladirii, pe un geam, angajatii sotiei sale trezindu-se cu ditamai legenda tenisului mondial in sufragerie. In momentul acrobatic, Ilie ar fi fost vazut de un paznic pe care, de altfel, politistii l-au si audiat.

Ei bine, si daca va intrebati cum arata vila in care Brigitte s-a mutat singura, aflati ca locuinta este decorata cu mobilier de lux, cu flori multe care ii dau un aer vesel, dar si cu obiecte artizanale foarte scumpe. Proprietatea afaceristei are, cum altfel, si piscina, investitia brunetei ridicandu-se la suma de 450.000 de euro.

"Am dat un avans mai mare dupa ce am vandut o casa si un teren in Snagov, si am facut credit pe zece ani. Am tot ce-mi trebuie aici. Doar dressingul are 85 mp, are trei dormitoare, patru bai, bucatarie si baie. Este construita in 2007, am si curte de 440 mp. De ceva timp stau aici si pot sa spun ca nu se compara cu viata la bloc”, declara Brigitte in urma cu cateva luni.  

Sursa video: instagram

Galerie foto