Boala de care suferă Răzvan Fodor! Soția lui, speriată ca afecțiunea să nu se agraveze în Asia

Răzvan Fodor și Sorin Bontea sunt prieteni buni și acest lucru este dovedit de cei doi în Asia, acolo unde au mers ca echipă într-o aventură extremă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Răzvan Fodor este actor, are 44 de ani, și suferă de astm. Irina Fodor, soția lui, a mărturisit că i-a fost frică de faptul că aventura în Asia ar fi putut să-i agraveze boala.

Și chiar au fost câteva momente dificile pentrru Răzvan Fodor, care a trebuit să alerge sau să urce zeci de scări într-o căldură infernală, în Filipine.

Citeste si: Lia Bugnar se iubește cu un actor cu 22 de ani mai tânăr ca ea! Anghel Damian apare și el la tv ”E frumos ca un înger”

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

De altfel, soția lui Răzvan Fodor a mărturisit că a acceptat cu greu gândul că actorul va participa la Asia Express, că va fi plecat atât de mult timp de acasă, mai ales că în 10 ani de căsătorie a povestit că nu au fost niciodată atât de mult despărțiți.

Citeste si: Cum arăta fiica lui Nico pe vremea când era blondă? Alexandra abia își pusese silicoane

Citeste si: Actriţa Julie Walters, diagnosticată cu cancer intenstinal

Răzvan Fodor și soția lui sunt părinții unei fetițe

Irina și Răzvan Fodor s-au întânit în 2007 și s-au căsătorit trei ani mai târziu, în 2010. Ea era studentă la Facultatea de Jurnalism şi făcea figuraţie specială la Buftea, iar el era pe platourile de filmare şi a remarcat-o. Nu a fost dragoste la prima vedere, dar se simpatizau și s-au împrietenit pentru ca mai apoi, Irina și Răzvan să devină iubiți. De altfel, în cadrul unui interviu, Irina Fodor a spus că Răzvan a fost cea mai interesantă persoană pe care a cunoscut-o prin intermediul jobului. ”M-a impresionat de m-am și măritat cu el!”, se amuză Irina.Cei doi sunt părinții unei fetițe, Diana, care în martie va împlini 9 ani.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Maria Buză este putred de bogată! Vezi ce avere uriaşă are actriţa care participă la show-ul din Asia!

Cea mai sexy fotografie cu Lia Bugnar, protagonista de la competiţia din Asia: “Nu mi-e ruşine să pun poza asta cu mine”

Povestea de dragoste ascunsă dintre Oana Zăvoranu și Mircea Badea: „Ai uitat când veneai noaptea la mine acasă, în Dorobanți, deghizat?”

O actriţă româncă are la 64 de ani un trup de puştoaică: “Nu e măiestria nici unui chirurg estetician aici, e un set de gene bune şi un suflet mereu tânăr şi bucuros” FOTO

Motivul pentru care Viorel Lis nu o mai însoțește pe soția lui la aparițiile televizate! Adevărul despre starea de sănătate a fostului edil

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies