Bodo s-a oferit sa o ajute pe Luminita Anghel in problemele pe care le intampina cu fiul ei, David. Artistul are si el doi copii infiati! | EXCLUSIV

Parintii din Romania sunt in stare de soc. De cateva zile, ei urmaresc inmarmuriti dezvalurile facute, pe de-o parte de Luminita Anghel, pe de alta de fiul ei adoptiv, David, si nu le vine a creade ceea ce aud si vad.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereTotul a inceput dupa ce in presa au aparut fotografii realizate acasa la David Puscas, fiul artistei. Acesta a permis unor reporteri sa intre in casa sa si le-a aratat ce are in frigider, spunand ca o duce greu si nu are ce manca de cand a fost abandonat de mama sa. Simtindu-se acuzata pe nedrept, Luminita Anghel a iesit public si a dezvaluit adevaruri dureroase despre fiul ei. Ea a spus ca tanarul in varsta de 20 de ani a trait pe spatele ei si ca in ultimele 6 luni l-a intretinut pe acesta pe ascuns, platindu-I chiria, hrana si toate cele necesare intr-o gospodarie. In plus, Luminita Anghel a marturisit ca fiul adoptiv o ameninta cu sinuciderea, ii trimite mesaje care o ingrozesc, o santajeaza ca sa isi atinga scopurile si ii face viata un calvar greu de imaginat.

fara descriereScandalul dintre mama si fiu a declansat un val de compatimire fata de Luminita Anghel si altul de manie indreptat asupra lui David, romanii ingrozindu-se ca un copil infiat poate sa fie atat de nerecunoscator cu persoana care l-a salvat din orfelinat.

(Citeste aici ce fel de copil a fost Luminita Anghel pentru mama sa)

fara descriereUluiti sunt si artistii din Romania care au acasa copii infiati, multi dintre ei oferindu-i Luminitei Anghel suport moral si ajutor pentru a reusi sa gaseasca o rezolvare problemelor ei.

fara descriereBogdan Marin, Bodo de la Proconsul, este unul dintre cei care au fost sensibilizati de povestea Luminitei Anghel. Artistul are 3 copii, iar doi dintre ei au fost adoptati in urma cu aproape 3 ani. Cei mici sunt frati, de 5 ani si 3 ani si jumatate si au adus linistea, pacea si dragoste in casa artistului. Din informatiile noastre, Bodo de la Proconsul a aflat de pataniile Luminitei Anghel cu David inainte ca acestea sa fie facute publice de cantareata si ar fi sfatuit-o sa ceara ajutorul unui psiholog. El i-ar fi spus ca acesta o va ajuta sa inteleaga unde greseste si ce sa schimbe in comportamentul ei pentru a scapa de statutul de victima si de santaj. Mai mult de atat, intr-un laudabil si de admirat, Bodo i-ar fi spus artistei ca stie un specialist foarte bun in aceste probleme si s-ar fi oferit sa o ajute neconditionat.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate