Bogdan de la Insulă a uitat-o pe Hannelore! Prima imagine cu noua iubită

Bogdan de la Insulă are o nouă iubită. Fostul soț al lui HAnnelore a fost surprins cu o brunetă sexy.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii are o nouă iubită. El a fost surprins în compania unei brunete focoase care îl săruta cu patos, în văzul lumii. Ea ar fi un cunoscut make-up artist din Timișoara, relatează Cancan.

Nu este prima dată când Bogdan încearcă să-și găsească fericirea în brațșele altei femei, după despărțirea de Hannelore. El a mai avut o relație, dar aceasta nu a durat mai mult de două luni.

Citeste si: Adevărul despre ce s-a întâmplat între Andra și None de la Puterea Dragostei: „Ea a greșit foarte mult.” De câte ori s-au întâlnit în afara casei

fara descriere

Hannelore a dat vestea divorțului de Bogdan de la Insulă

„Realitatea pură și adevărată. Recunosc că în ultima vreme am mințit, da, am mințit și m-am mințit. Am plâns și nu știam de ce, am refuzat și nu știam pentru ce. Am ajuns la ideea că da, voi aveti dreptate, am mințit, mint și m-am mințit și v-am mințit. Și astfel am pierdut, am pierdut șansa să cunosc măcar un om minunat, pe el, prințul pe cal alb. Cine știe ce ar fi fost, poate mult, poate puțin, poate nimic, poate doar un prieten important. Am învățat ceva important datorită «Insulei iubirii»: că viața se trăiește, nu se îngroapă, că sentimentele se recunosc şi nu se ascund, că oamenii se schimbă mereu și nu se cimentează pentru eternitate si că nu trebuie să ne fie frică, să ne ascundem. Să fim așa cum suntem.

fara descriere

Da, Andi e un barbat frumos și mi-a plăcut, e un bărbat interesant, m-a atras și am vrut să mă ascund. Dar am greșit și realitatea ați văzut-o voi. Mă bucur că l-am cunoscut și, de asemenea, soțul meu sau fostul e un om bun, care m-a susținut şi care a fost alături de mine, am avut momente frumoase, dar şi grele, un bărbat lângă care m-am maturizat, am învățat şi față de care în unele situații am greşit, un om minunat, dar nu ne potrivim, poate nu acum sau poate nici în viitor. Dar asta nu e o problemă, experiențele vieții sunt bine venite, pentu asta trăim. Suntem diferiți si viața ne oferă surprize, să le trăim și să nu ne mințim!”, a scris Hannelore Ulrich pe pagina ei de Facebook la doar câteva luni dipă ce a devenit soția lui Bogdan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate