Vedete

Bogdan de la „Insula iubirii” a şi uitat-o pe Hannelore! Prima imagine alături de noua iubită

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Bogdan şi Hannelore au fost unul dintre cele mai controversate cupluri de la „Insula iubirii”. Ei erau deja logodiţi în momentul în care ai decis să meargă pe „Insula iubirii” şi atât ceilalţi concurenţi, cât şi fanii emisiunii au fost umiţi când au aflat că ei aveau deja toate pregătirile de nuntă făcute. Deşi păreau siguri pe relaţia lor, povestea lor de dragoste s-a dovedit a nu fi atât de frumoasă pe cât voiau ei să arate. Hannelore nu avea deloc încredere în Bogdan pentru că, după cum a povestit chiar ea, au existat anumite gesturi ale lui care au făcut-o să-l bănuiască pe iubitul ei de infidelitate.
 
În Thailanda ea s-a îndrăgostit de Andy însă, faţă în faţă cu cel pe care l-a trădat cu sufletul, ea a negat orice atracţie faţă de ispită şi a insistat că relaţia cu el era dor una de prietenie. Deşi toată lumea se aştepta ca Hanne şi Bogdan să se despartă, cei doi s-au împăcat şi au decis chiar să respecte planul iniţial şi să devină soţ şi soţie. Criticile nu i-au oprit pe cei doi concurenţi, iar Bogdan a ajuns chiar să-i ia apărarea partenerei lui în faţa tuturor celor care au judecat-o pentru comportamentul de pe Insulă. 
 

 

 
Deşi au vut să pară un cuplu unit după căsătorie, lucruri nu stau nici pe departe atât de bine. După ce au încercat să pară fericiţi împreună, Hannelore şi Bogdan au pus păunct relaţiei, iar blondina a publicat un mesaj în care a recunoscut că a minţit şi că s-a simţit atrasă de Andy. Mai mult decât atât, ea pare să regrete căsătoria cu Bogdan pentru că a ratat astfel şansa de a fi într-o relaţie cu ispita. 
 
 
Bogdan pare să nu sufere foarte după relaţia cu soţia lui. Fostul concurent de la „Insula iubirii” a publicat la miezul nopţii o fotografie în care apare alături de o altă femeie. Ea sta cu piciorul pe el şi îl ţine de mână, semn că se simt confortabil unul în rezenţa celuilalt. Fanii cei mai înrăiţi ai emisiuni au observat că manichiura nu este cea a lui Hannelore şi nici husa telefonului de pe masă nu este la fel ca a coregrafei. Deşi nu a dezvăluit chipul celei din fotografie, toate detaliile arată clar că Bogdan iubeşte din nou! 
 
Galerie foto  Urmatorul articol