Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, scandal monstru pe Instagram, în timpul unui live: „Vrei să pun video-ul ăla cu tine?” Despărțirea celor doi, realitate sau strategie de promovare?

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au fost protagoniștii unui mega scandal.

Autor: Alis Pop

In articol:

De când au început să pozeze într-un cuplu, Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au ținut mereu ocupate primele pagini ale tabloidelor.

Însă, după ce au recunoscut că formează un cuplu, în cele din urmă, în spațiul public au declarat că deja s-au și despărțit, motivul fiind faptul că manelistul ar fi fost prins călcând strâmb.

Citește și: VIDEO| Bogdan de la Ploiești, în genunchi în fața Cristinei Pucean. I-a cerut să-l ierte, în văzul tuturor: "Eu sunt aici, la picioarele ei!"

Bogdan de la Ploiești, Cristina Pucean

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, scandal monstru pe Instagram, în timpul unui live

[Sursa foto: Facebook]

S-au despărțit sau nu Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean?

Cei doi și-au susținut despărțirea, ținând să anunțe că vor continua să colaboreze profesional, până ce proiectele la care s-au angajat amândoi vor ajunge la final.

Acum, însă, așa cum au anunțat, au intrat live pe Instagram, pentru a da cărțile pe față și pentru a-și lămuri admiratorii cu privire la ceea ce se întâmplă în viețile lor personale.

Doar că interacțiunea lor a început cu multe reproșuri și a condus către un scandal în care s-a lăsat cu amenințări.

Manelistul susține că a fost surprins cu o domnișoară, doar că dansatoarea nu are dovezi și că între ei s-ar fi produs ceva mai mult.

De asemenea, el este sigur că orice bărbat mai calcă strâmb, însă, dacă Cristina îl iubea așa cum spunea, trebuia să-l ierte.

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

”Vede un comment urât și zece bune, ea se uită la ăla urât.

În fine, cineva mi-a făcut rău cu pozele acelea, cu toate că ea nu are nicio dovadă clară. Orice bărbat greșește, să arunce cu piatra care nu a greșit. Consider că relația noastră trebuia să meargă mai departe, indiferent de situație. Acum îi dă mesaj surorii mele că ea nu mai vrea să intre, ca să nu se facă de râs. Vrei să fac și eu urât?”, a spus Bogdan de la Ploiești pe Instagram.

În replică, Cristina Pucean nu s-a lăsat mai prejos și a folosit și ea cuvinte dure. Dansatoarea a intrat în live și a dorit ca toată lumea să vadă cum este, de fapt, cântărețul și să plătească în fața fanilor pentru că și-a bătut joc de iubirea ei.

”Ești prea cuminte, de aia îmi scriu femeile tale. Eu te-am iubit și te iubesc prea mult și ți-ai bătut joc de mine. Puteai să faci fără să simt eu, era femeia și blondă ca mine, ce nu ți-a plăcut la mine? Gata, hai să vorbim de evenimente. N-am treabă cu tine, eu îmi fac programul meu, tu îți faci programul tău. Să vadă toată lumea lângă cine am stat, ca lumea crede că tu ești cel mai bun, ți-ai bătut joc de sufletul meu”, a spus și dansatoarea maneliștilor.

Citește și: După ce au anunțat despărțirea, Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au plecat împreună în Germania: „Ne vedem în câteva ore”. Ce urmează să facă cei doi acolo

Ulterior, cearta a mers și mai departe, încât s-a ajuns la amenințări care atentau la imaginea blondinei. Bogdan de la Ploiești nu a mai rezistat și a trecut la fapte. 

”Bogdan de la Ploiești:- Vrei să pun și eu video-ul ăla cu tine?

Cristina Pucean:- Ce să pui, mă, tu cu mine?

Bogdan de la Ploiești:- Să vadă lumea cum ești.

Cristina Pucean:- Nu există video sau dacă ai făcut vreun video cu mine înseamnă că ești ultimul”, a fost dialogul celor doi.

În urma acestor amenințări făcute de cântăreț, în online, ambii au publicat un video, dar nu unul care să-i afecteze imaginea blondinei, ci noua piesă a lui Bogdan de la Ploiești.

În urma acestui gest, fanii celor doi au reacționat imediat și susțin că, de fapt, despărțirea anunțată inițial, a fost doar o metodă prin care cei doi au promovat noua melodie.

Mai mult decât atât, și imaginea în care el apare alături de o altă blondină face parte din videoclipul noii melodii.

”Ați jucat foarte bine amândoi”/ ”Mari scenariști”/ ”Cât de tare a fost toată chestia asta”/ ”Bună strategie pentru lansare”/ ”Foarte bine jucat”/ ”Bine gândit”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor care au luat parte la scandalul cu final melodios dintre cei doi.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cristina Pucean, imagine emoționantă cu tatăl său pe internet! Așa arată fostul socru al lui Bogdan de la Ploiești

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești, anunț important pe internet, după ce au spus că au rupt legătura! Promisiunea pe care cei doi au făcut-o față de fanii lor: „Mâine...

Bogdan de la Ploiești confirmă că a înșelat-o pe Cristina Pucean? Mesajul public la care toți fanii au sărit cu reacții: "A plecat la alta"

Maria Andria, tratată cu dispreț într-un restaurant din Brașov. Vedeta a răbufnit: „Ne-a spus că mai bine stăteam de unde am venit”

Se dau 5.900 de lei în plus la pensie! Vestea cea mare pentru milioane de români

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Povestea unui preot care zice că s-a întors din Iad. „Lucrurile pe care le-am văzut acolo sunt de nedescris”

Bogdan de la Ploiești confirmă că a înșelat-o pe Cristina Pucean? Mesajul public la care toți fanii au sărit cu reacții: "A plecat la alta"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies