Bogdan Drăghici de la T.A.T.A. a intrat în greva foamei în închisoare! Avocatul e cercetat pentru viol asupra minorilor

Avocatul Bogdan Drăghici, șeful asociației T.A.T.A., a intrat în greva foameni, în închisoare.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Bogdan Drăghici, șeful asociației T.A.T.A., refuză alimentarea cu hrană în penitenciarul Rahova, acolo unde se află în prezent, el fiind cercetat în stare de arest pentru agresiuni sexuale împotriva unor minori. Drăghici a intrat în greva foamei începând cu luna aprilie și a intrat în conflict cu conducerea închisorii, pe motiv că nu îi sunt respectate drepturile.

fara descriere

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Părinții lui Bogdan Drăghici au renunțat la procesul pentru nepoata lor! Președintele TATA, acuzat că și-a abuzat fiica, ar putea fi eliberat

Citeste si: Cazul Sorina! Ce au spus asistenții maternali despre fetița pe care au avut-o în grijă timp de 7 ani: „Va fi traumatizată”

Citeste si: Ce le făcea Bogdan Drăghici, președintele T.A.T.A., victimelor minore! Bunica a intrat peste el: „O săruta, a împins-o și...”

Mai precis, Drăghici susține că ar trebui să stea singur în celulă și să primească zilnic vizita medicului închisorii, mai ales că suferă de mai multe probleme de sănătate cronice. Inițial, acest lucru s-a și întâmplat, doar că după doar câteva zile, el a fost readus în celula din care plecase, alături de deținuți aflați în regim de maximă siguranță, deci unii destul de periculoși.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate