Bogdan Draghici sustine ca Prigoana i-ar fi spus ca "baietii lui traiesc in mizerie"! Afirmatia a suparat-o teribil pe Bahmu

Razboiul dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana pare sa nu se mai sfarseasca, iar daca la mijloc sunt odrasele lor, armele se ascut mai abitir ca niciodata. Declaratia incendiara data, azi, pentru WOWbiz.ro, de mediatorul Bogdan Draghici, in care sustinea ca Prigoana i-ar fi spus ca "baietii lui traiesc in mizerie", a deranjat-o enorm pe Bahmu, care a reactionat dur.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere
Acuzata ca isi tine copiii in "mizerie si ii spala in lighean", Bahmu riposteaza dur la adresa lui Prigona! “Daca baietii mei ar fi fost tinuti intr-un cotet de caine, atunci, sigur, mi i-ar fi luat Autoritatea Nationala pentru Protectia Copilului”, a tunat Adriana, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Vedeta Antenei 2 sustine ca va face orice sacrificiu pentru ca micutii ei sa aiba parte de cele mai bune conditii. “Ce stie Prigoana?! El acuza fara sa cunoasca situatia. Baietii mei locuiesc in niste conditii foarte bune si au de toate. Eu nu stau intr-o cocina, asa cum crede Silviu, ci am o casa frumoasa, in apropierea vilei lui Romica Tociu! Este un imobil foarte frumos, spatios, pe care l-am inchiriat si in care sper sa-mi gasesc linistea”, ne-a declarat Adriana, care, maine, are un nou termen de judecata in procesul cu Prigoana.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate