WOW

Bogdan Ionel si iubita lui s-au intalnit in ziua crimei. Datele anchetatorilor sunt certe! Cine a omorat-o pe Petronela

Anchetatorii au date certe in ce o priveste pe iubita lui Bogdan Ionel, dupa ce au audiat-o si au refacut traseul de la centrul de plasament pana la padurea unde a fost gasita Petronela.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Bogdan Ionel si iubita lui s-au intalnit in ziua crimei. Datele anchetatorilor sunt certe! Cine a omorat-o pe Petronelaicon photo

Bogdan Ionel si iubita lui s-au vazut cu multe ore inaintea infaptuirii crimei, dar in aceeasi zi, undeva intre orele 14:00 si 15:00. Apoi, iubita lui a plecat la orele de curs si chiar a avut o discutie cu diriginta de la clasa, astfel ca nu exista dubii ca nu s-ar fi aflat la scoala. Ulterior, a mers direct in centrul de plasament unde era gazduita, iar marturie sta faptul ca sosirea sa a fost trecuta intr-un registru, conform procedurii.

Anchetatorii au luat in calcul inclusiv varianta ca ea sa fi parasit centrul si sa fi ajuns in padurea de la Pacea. Au refacut traseul atat cu masina cat si pe jos si au constatat ca nu ar fi avut timpul necesar pentru a pleca din centru pentru o presupusa participare la crima. Camerele video de pe traseu au fost de asemenea analizate in acest sens. Nici o proba nu indica prezenta fetei la locul crimei.

"Avem date certe, la ce ora a vorbit cu fata, unde era ea. Cat ii lua sa ajunga pana la acel loc, presupunand ca a plecat singura, s-a urcat intr-un taxi si a fugit direct acolo. Nu se leaga nimic, fata nu a putut fi acolo”, Valeriu Chihaia, prim procuror Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani, potrivit botosaneanul.ro.

Date fiind rezultatele cercetarilor de pana acum, adolescenta care traieste intr-un centru de plasament nu este suspectata de implicarea in tragedia care a avut loc pe 25 aprilie.

 
Veste dramatică pentru Andreea Esca! Celebra ştiristă a fost dată în judecată de o doctoriţă şi trebuie să se prezinte la tribunal în două săptămâni! EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune