Bogdan Mocanu aruncă bomba la Puterea dragostei! Roxana l-a trădat pe Turcu? "Vorbește și acum cu fostul iubit la telefon"

Roxana Buzoiu îl "traduce" pe Turcu, dacă ar fi să ne luăm după ultimele declarații ale lui Bogdan Mocanu.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

Relația dintre Roxana de la Puterea dragostei și Turcu pare din ce în ce mai șubredă în ultima vreme. Scandalurile sunt la ordinea zilei între cei doi și iubirea se transformă încet încet în ură. Ca dracu' să fie și mai negru, există persoane care mai răsucesc și cuțitul în rană, prin dezvăluiri uluitoare.

fara descriere

Roxana de la puterea dragostei, taxată de Mocanu! "Ea nu se poate transforma peste noapte”

În premieră pentru WOWbiz.ro, Bogdan Mocanu, fostul iubit al Roxanei a povestit că, în ciuda încercărilor frumoasei femei de a le arată tuturor că s-a schimbat de când este iubită lui Turcu, adevărul este cu totul altul. "Ea nu se poate transforma peste noapte. Are aceeași aciditate în vorbire, este la fel de expansivă și se comportă fix la fel ca atunci când era parteneră mea sau a lui Andy Adetu, adică vulcanică și duplicitară în privința bărbaților", a declarat fostul concurent de la Puterea dragostei.

Citeste si: Simina de la Puterea dragostei, dezvăluiri în premieră! ”Am renunțat la biserica ortodoxă! Am aderat la baptiști!” Cum se va cununa acum religios frumoasa brunetă EXCLUSIV

Citeste si: Cum arăta Cătălin de la Puterea Dragostei în urmă cu doar 7 ani?

Citeste si: Prima reacție a lui Nelson Mondialu după ce Bianca și Livian s-au despărțit: „Eu nu mi-am trimis fiul acolo să se însoare”

fara descriere

Bogdan Mocanu a spus totul despre relația dintre Roxana și Turcu! "Nu e  puterea dragostei acolo în totalitate”

Fără să o menajeze pe cea cu care a avut o relație în emisiune, Bogdan Mocanu a spus totul despre relația dintre Roxana și Turcu. "Nu e  puterea dragostei acolo în totalitate. Așa cum spuneam, Roxana nu se poate schimba, rămâne cu vechile metehne, adică, să mai ia legătură și cu alți băieți. Ea vorbește și acum cu Kevin, fostul ei iubit de exemplu...și nu doar o singură data, ci în permanent. În plus, o face de multă vreme. Cred că și Turcu știe, de aceea, are și reacțiile acelea față de ea în emisiune. Nu poate să îi ierte ”derapajele” acestea și e...normal”,  a spus, zâmbind, Mocanu pentru WOWbiz.ro.

Citește ce relație a avut Roxana Buzoiu cu Bogdan Mocanu doar pe kfetele.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate