Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei rămâne în emisiune sau pleacă acasă? Andra a dat răspunsul în emisiune

Andra de la Putrerea Dragostei a vorbit în emisiune depsre posibila plecaer a lui Bogdan Mocanu.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

In articol:

Andra a intrat în emisiune prin videocall pentru a lămuri ceea ce se întâmplă între ea și Bogdan Mocanu, după ce concurentul a spus că, după Gala Puterea Dragostei, va părăsi definitiv România și se va întoarce în România pentru a fi alături de iubita lui.

„Bogdan mi-a spus că a vorbit cu tine, că v-ați împăcat, că ați stabilit de comun acord să părăsiți emisiunea și să vă mutați împerună în București”, i-a spus Andreea Mantea Andrei.

„Eu i-am spus lui Bogdan ca dacă eu sunt descalificată și plec și el vrea să rămână, poate să rămână”, a răspuns Andra.

fara descriere

Andra credea că plecarea ei în România înseamnă că va fi descalificată din emisiune. Andreea Mantea i-a spus, însă, că va putea rămâne la Puterea Dragostei dacă se întoarce la data scrisă pe biletul ei de avion către Turcia.

„Nu ești descalificată, dacă ai biletul de întoarcere în Istanbul și ești aici la momentul în care scrie pe bilet”, i-a explicat Andreea Mantea.

„Bogdan, rămâi în emisiune”, i-a spus Andra lui Bogdan Mocanu, după ce a aflat că nu va fi descalificată.

Citeste si: Ireal! Culiță și Iancu Sterp, făcuți praf de Larisa de la ”Puterea Dragostei”! ”Așa sunt țăranii când se ajung la tv”

Citeste si: De ce a murit cu adevărat Mihai Constantinescu? Mirabela Dauer aruncă bomba: "A fost o eroare, noi știm unde"

Citeste si: Știm cu cine se ”consolează” Bernadett de la ”Puterea Dragostei” după relația eșuată cu Iancu Sterp! EXCLUSIV

Ce se întmplă cu Deea de la Puterea Dragostei

Andra a spus că Deea, prietena ei cea mai bună, este extrem de afectată de moartea fostului ei iubit. Tânăra plânge des și, momentan, se află acasă la părinții bărbatului ce a trecutîn neființă.

„Plânge de dimineața până seara”, a spus Andra, prin videocall, la Puterea Dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate