Bogdan Mocanu, dezvăluiri șocante despre Turcu. Făcea videochat cu bărbați: „Pun pozele alea cu tine și cu un manechin între picioare și fața ta de...”

Bogdan Mocanu a fost enervat la culme de băieții din casa Puterea Drgaostei, motiv pentru care a făcut un vlog în care i-a desființat.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Bogdan Mocanu nu a mai rezistat să audă că este vorbit de trei dintre băieții din casa Puterea Dragostei și le-a transmis un mesaj tranșant. Este vorba despre Cătălin, Turcu și Andi. Fostul concurent din casa Dragostei a vorbit despre fiecare parte în vlogul făcut joi, 16 aprilie și le-a tranmis un mesaj tranșant. 

fara descriere

Bogdan Mocanu, dezvăuiri șocante despre Turcu 

Bogdan a vorbit și despre bătaia dintre el și Andi din sezonul unu, dar cele mai multe cuvinte le-a avut de spus despre Alex Turcu. Mocanu a a aflat amănunte uluitoare despre viața lui Turcu, amănunte pe care nu le știe nici măcar Roxana. 

Citeste si: Jador, dezvăluiri uluitoare despre Mariana de la Puterea Dragostei: „Mi-a trimis poze în chiloți”

„Sunt unul dintre puținii oameni care te cunosc! Nu ți-e frică? Nu ți-ar fi rușine, mă perucă? Te trezești dimineața și când oamenii se spală pe dinți tu îți pui lipici în cap... Lumea nu știe, dar o știe acum. Eu știu ce făceai la Iași. Se ducea cu Roxana de la Puterea Dragostei, am înțeles că Roxana ar fi vrut să zică la un moment dat că el se duce să dea probă de videochat. Nu, e eronat, Roxana nu știa nici ea, uite, afli și tu pe calea asta. Am probe: te-ai dus acolo și stăteai să sugrumi capul bărbaților între picioare la videochat. Implica alți bărbați, manechine și capuri de bărbați în picioarele altor bărbați..”, a spus Bogdan Mocanu în vlogul lui. 

fara descriere

Citeste si: Andreea Pirui de la Puterea Dragostei face lumină în cazul imaginilor indecente cu Marius. Cine este, de fapt, bărbatul din video

În plus, Mocanu îl amenință pe Turcu că are probe care pot deminstra ceea ce a spus în videoclipul postat pe Youtube. 

„Dacă mai aud vreo vorbă despe mine pun cu link pe Youtube ca să te vadă cine ești de fapt. Te dai că agăți fete pe acolo, dar aștepți să intre băieți musculoși.

Citeste si: Ella si Oprica, scandal monstru la "Puterea dragostei"! Sunt la cutite dupa ce bruneta s-a apropiat de Andy!

Mai deschide o dată gura și nu mai intri în România. Te așteaptă lumea la graniță cu pozele. Stai cuminte că îți pun mare poză la aeroport u poza ta și cu un manechin între craci și cu fața ta de excitat.
Să ferească Dumnezeu să mă lase Andra să mă duc eu și Jador acolo. Într-o oră jumate vă demontez toate figurile din cap numai din vorbe”, a mai spus Bogdan Mocanu. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate