Bogdan Mocanu, ironii dure la adresa iubitei sale, Andra Volos. Cum a dat-o de gol că nu ţine dietă

Bogdan Mocanu o ironizeză pe iubita lui pentru că a făcut abatere de la dieta pe care o ţinea.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Bogdan Mocanu şi Andra Volos s-au cunoscut în casa Puterea Dragostei şi de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. De la ieşirea din show-ul moderat de Andreea Mantea, cei doi îndrăgostiţi s-au mutat împreună şi se bucură de fiecare clipă a vieţii. Acum cei doi au ocazia să se cunoască cu rele şi cu bine, chiar dacă asta implică şi descoperirea anumitor defecte.

Citeste si: Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei” a fugit de acasă în plină epidemie! ”Nu aveam cum să rezist”

Bogdan Mocanu, ironii dure la adresa iubitei sale, Andra Volos. Cum a dat-o de gol că nu ţine dietă

Bogdan a observat la Andra că deşi are un corp de invidiat care se întreţine cu o alimentaţie pe măsură, nu se ţine mereu de dietă. Pentru a o ambiţiona, Bogdan a ironizat-o după ce şi-au făcut de cap amândoi cu cele mai toxice alimente care se depun imediat.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Jador de la Puterea dragostei, prins în mașină cu o femeie! Nimeni nu se aștepta să fie ea, cum s-a dat de gol

Andra Volos a fost filmată de iubitul ei în timp ce se juca pe playstation şi stătea cu folia pe picior pentru a slăbi. După spusele lui Bogdan, Andra a cam exagerat cu mâncatul, mai ales de când stau mai mult în casă.

Citeste si: Andra Voloș spune totul despre sarcină! ”Un copil e un dar de la Dumnezeu”! Declarații exclusive

"Nu ştiu dacă ştiţi dieta asta, după ce bei vin de ţară, cola, cipsuri, vin fiert şi toate nebuniile, joci GTA şi apoi îţi pui sare sub folie ca să slăbeşti”, a spus Bogdan Mocanu, râzând, arătând spre iubita lui Andra Volos.

Unde s-au autoizolat Bogdan Mocanu și Andra de teama coronavirului! Cei doi au „fugit” la țară, la mama lui Bogdan

Bogdan Mocanu și Andra Volos s-au ”ascuns” la mama lui Bogdan, la Bârlad, de teama epidemiei de coronavirus

Teama de coronavirus ține oamenii în casă. În România, poate mai mult decât oriunde, oamenii, fie că vorbim de persoane publice, fie de persoane obișnuite, au înțeles pericolul și încearcă, pe cât posibil, să respecte regulile impuse de oficialități, și, în special, acelea de a sta izolați în casă și iasă doar în cazuri extreme. La fel se întâmplă lucrurile și în cazul cuplului Andra Voloș-Bogdan Mocanu!

Citeşte continuarea aici

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Dansatoarea favorită a lui Florin Salam, Cristina Pucean, reacție după articolul WOWbiz.ro! ”Mă duc acum să îmi fac analizele”

Fratele lui Livian de la Puterea Dragostei a băgat un bărbat în spital! Fiul lui Nelson i-a rupt mandibula unui amic din cauza unui bilet la pariuri | DEZVĂLUIRI

Bea în fiecare dimineață un pahar cu apă cu un vârf de linguriță de bicarbonat de sodiu! Efectele miraculoase pe care le vei simți

Mariana de la Puterea Dragostei, după ce a văzut filmulețele cu Bianca ”Mi s-au propus 25.000 de euro și am refuzat”

Simina de la Puterea dragostei, imagini emoționante în postura de mamă! Fanii au crezut că nu văd bine

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies