Bogdan Mocanu nu mai scapă de veșile proaste. S-a îngrozit când a ajuns în parcare și și-a găsit mașina așa

Ghinionul se ține lanț de Bogdan Mocanu. Ce s-a mai întâmplat după despărțirea de Andra Volos.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Bogdan Mocanu s-a îngrozit când a ajuns în parcare și și-a găsit mașina așa
Bogdan Mocanu s-a îngrozit când a ajuns în parcare și și-a găsit mașina așa


In articol:

Bogdan Mocanu, unul dintre cei mai iubiți concurenți din emisiunea Puterea Dragostei, moderată de Andreea Mantea, trece prin perioade dificile de când Andra Volos i-a spus „Adio”. Loviturile vin una după alta pentru el și pare că soarele nu va răsări prea curând pe strada lui. 

Citeste si: Andreea Bălan, noi dezvăluiri despre despărțirea de George Burcea. Are legătură cu fetițele celor doi

Bogdan Mocanu nu mai scapă de veșile proaste. S-a îngrozit când a ajuns în parcare și și-a găsit mașina așa

Bogdan Mocan încearcă din răsputeri să treacă peste suferința provocată de despărțirea de Andra Volos și își găsește tot felul de activități pentru a-și mai ocupa din timp. Însă ceea ce ar fi trebuit să fie o ieșire din cotidian pentru Mocanu, s-a transformat într-un motiv și mai mare de supărare. Fostul concurent de la Puterea Dragostei aproape a turbat de furie în momentul în care și-a găsit mașina avariată. 

Citeste si: O nouă lovitură de mari proporții pentru Bogdan Mocanu. Acuzații grave: „Dacă nu-ți mai dau seringa, mâine nu mai ești om”

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Bogdan Mocanu s-a îngrozit când a ajuns în parcare și și-a găsit mașina așa
Bogdan Mocanu s-a îngrozit când a ajuns în parcare și și-a găsit mașina așa

În speranța că măcar îi va bate obrazul celui care i-a zgâriat bolidul de lux, Mocanu a transmis un mesaj dur pe contul lui de Instagram. 

Citeste si: O recunoști? E Andra Volos înainte să își facă operații estetice!

„Și când te gândești că ziua ta nu poate să meargă mai prost, se mai trezesc unii care habar nu au să lase un număr de telefon, să-și ceară scuze. Să vă fie rușine”, a spus Bogdan Mocanu când și-a găsit bolidul zgâriat.

O nouă lovitură de mari proporții pentru Bogdan Mocanu. Acuzații grave: „Dacă nu-ți mai dau seringa, mâine nu mai ești om”

Alex Turcu a răbufnit la adresa lui Bogdan Mocanu, după ce în urmă cu ceva timp, Mocanui-a adus o serie de acuzații grave.

am avut nimic cu omul ăla, am avut doar o discuție acum vreun an, când eram în casă.
Când a fost vorba de fapte, omul m-a pârât la staff. Eu eram acasă atunci. Vorbea în lipsa mea, numai așa face ăla. Nu știu ce frustrări are ăla. Îți dai tu cu părerea de mine, de Andy...ar trebui să-ți vezi de ale tale. Eu nu ți-am pronunțat numele. Dacă nu-ți mai dau seringa mâine nu mai ești om. Ai ajuns să fii un fel de influencer, să dai sfaturi la oameni”, a spus Turcu pe vlog.

În plus, Turcu îl acuză pe Bogdan Mocanu că nu a dat dovadă de bărbăție atunci când a fost vorba de o bătaie. 

„Tu ești o dansatoare, o femeie. Când a fost de bătaie ai fugit. S-a băgat Raju pentru tine, că altfel...”, a mai spus Turcu pe vlogul lui. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Bogdan Mocanu să fi fost victima unei înscenări? Manuela de la Puterea Dragostei aruncă bomba ”Prea mulți erau invidioși...” EXCLUSIV

Bia de la Puterea Dragostei a facut publice mesajele dintre ea si Bogdan Mocanu! Ce i-a spus fostul concurent despre Andra

Alimentele minune pentru glicemie! Pot reduce riscul diabetului. Cum le consumi corect

Bogdan Mocanu a spus adevărul din spatele despărțirii de Andra Volos. Apel disperat către fosta iubită: „Hai acasă! Am greșit, dar...”

Bogdan Mocanu a recunoscut! Prima reacție după apariția imaginilor cu el și Bia de la Puterea dragostei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies