Bogdan Mocanu o atacă dur pe Roxana, dar uite ce simte cu adevărat pentru ea! Toată lumea şi-a dat seama! "Îi este dragă" EXCLUSIV!

Vedete

Bogdan Mocanu o atacă dur pe Roxana, dar uite ce simte cu adevărat pentru ea! Toată lumea şi-a dat seama! "Îi este dragă" EXCLUSIV!

Bogdan Mocanu, adevărul despre sentimentele pentru Roxana! Vezi de ce nu vrea să se împace cu ea!

Roxana şi Iancu de la Puterea Dragostei s-au despărţit în urmă cu câteva zile, după mai multe certuri şi împăcări cu scântei. Potrivit fratelui lui Culiţă Sterp, decizia rupturii a fost luată de comun acord.

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei şochează din nou! Spune că e îndrăgostită lulea de Iancu, dar uite ce a fost în stare să declare! "Să-l cucerească" EXCLUSIV!

" Eu cu Roxana nu mai formăm un cuplu. Am decis, de comun acord, să ne despărţim pentru că nu avea rost să ne chinuim şi să prelungim inutil o relaţie care nu mergea. Ne înţelegem mult mai bine acum, ca foşti şi pot să spun că o respect pe fosta mea iubită şi ţin mult la ea. Să răspund şi la întrebările despre Bianca. Nu vreau o relaţie cu Bianca, este prietena mea şi în acest moment fetele din casă mă interesează toate doar ca amice", a spus Iancu Sterp.

Bogdan Mocanu, adevărul despre sentimentele pentru Roxana! "El chiar credea în ce îi spunea ea"

Ei bine, mulţi fani ai emisiunii Puterea Dragostei au observat că, de ceva timp, Roxana şi Bogdan Mocanu, care nu mai reuşeau să schimbe două replici fără să se jignească, au revenit la sentimente mai bune.

Cei doi foşti iubiţi s-au tachinat, au jucat tenis de picior şi au râs unul la glumele celuilalt.

Imediat, ceilalţi concurenţi din casă au spus, la testimoniale, că între Roxana şi Bogdan ar mai exista sentimente.

" Se vede că cei doi îşi caută reciproc prezenţa", a declarat Bianca.

Citeste si: Doamne, cât a ajuns să câştige Jador în doar trei zile! Suma este uriaşă! Toţi maneliştii renumiţi îl vor invidia! EXCLUSIV!

" Bogdan mai are sentimente pentru Roxana într-adevăr. Îi este dragă, îl amuză, îi place că este energică şi are spirit ludic, dar exclude o împăcare pentru că nu are încredere în ea.

A suferit mult după ce a aflat că Roxana l-a înşelat, el chiar credea în ce îi spunea ea, şi nu mai vrea să treacă prin asta. Îşi doreşte să-şi facă o relaţie cu un alt tip de femeie şi să fie amic cu fosta", a spus un apropiat al lui Bogdan pentru WOWbiz.ro