Bogdan Mocanu, primele declarații despre împăcarea cu Andra Volos. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca oricând

Bogdan Mocanu și Andra Volos s-au împăcat după o lungă suferință și mai multe discuții. Primul pas a fost făcut de Bogdan care a plecat în Italia la Andra

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

Bogdan Mocanu, primele declarații despre împăcarea cu Andra Volos


In articol:

Bogdan Mocanu și Andra Volos au dat vestea cea mare în această seară: s-au împăcat! După mai multe luni în care cei doi au stat despărțiți, dar a fost de la sine înțeles că în tot acest timp ei tot și-au mai vorbit, Mocanu nu a mai rezistat și a luat avionul spre Milano.

Bogdan Mocanu, primele imagini și declarații după ce a anunțat împăcarea cu Andra Volos 

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a luat hotărârea pe moment, cel mai probabil, distrus de dorul de Andra, fosta lui iubită pe care nu și-o putea scoate din minte.

Bogdan Mocanu, primele declarații despre împăcarea cu Andra Volos

„Avionul ăsta nu era în program. A fost una dintre cele mai random chestii din viața mea, aproape la fel de random ca plecarea la mare sau Puterea Dragostei care a fost o chestie super random. Am un drum cam lung de bătut. Este zborul ăla cu Milano”, a spus Bogdan Mocanu pe vlog.

Citeste si: Andra Volos și Bogdan Mocanu, împăcarea momentului! Dovada că cei doi sunt din nou împreună

Mocanu a dat de înțeles pe vlogul lui că va merge la Andra, deși vlogul de pe Youtube a apărut abia după ce cei doi au postat o fotografie împreună pe conturile lor de Instagram.

„Pentru că a trecut prea mult timp. Atâta vreau să zic. Sper să fie bine și să nu regret”, a mai adăugat Mocanu.

Ajuns în Italia, Bogdan Mocanu a avut parte și de câteva peripeții, cum ar fi că a pierdut avionul care ar fi trebuit să îl ducă la Geneva și ar fi trebuit să mai aștepte încă cinci ore pentru a putea lua altul. Dar cum puterea online-ului este mare, Bogdan Mocanu a făcut un live pe Instagram și a găsit imediat pe cineva care să îl ducă la destinație.

Ajuns acasă la Andra Volos, cei doi s-au comportat exact cum se comportau în vremurile bune, semn că dragostea dintre cei doi este mare și nu pot sta despărțiți prea multă vreme.

Citeste si: Bogdan Mocanu, hotărât să-și recucerească fosta iubită. Semne clare că cei doi se îndreaptă spre împăcare

Bogdan Mocanu, primele declarații despre împăcarea cu Andra Volos

„Eu am venit aici să vorbesc cu tine”, i-a spus Bogdan Andrei, care nu voia să fie filmată.

„Mi-a fost dor de tine. Ție ți-a fost dor de mine?”, i-a spus Andra foarte drăgăstoasă.

„Nu, am venit aici ca să...”, i-a răspuns în mod ironic Bogdan.

Citeste si: Cand toata lumea credea ca s-au impacat, Andra l-a atacat dur pe Bogdan Mocanu: ''Barbatii fideli sunt ca...''

Fanii celor doi sunt în extaz după ce au aflat marea veste, după o lungă perioadă în care părea ce cei doi au ales să meargă pe drumuri separate pentru toată viața.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate