Bogdan Mocanu și Roxana, scandal monstru la Puterea Dragostei! ”Cum să doarmă în aceeași casă cu fostul care a bătut-o?”

Bogdan Mocanu și Roxana s-au certat ca la ușa cortului în emisiunea Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Bogdan Mocanu și Roxana, concurenți la Puterea Dragostei, și foști iubiți, au avut parte de un scandal monstru!

”Cum să doarmă în aceeași casă cu fostul care a bătut-o? Nu putea să vină în București. Nu i-am impus. De asta spune lumea că e fake. Nu puteai să te întorci în București să te vezi cu mine, că nu avem voie, dar la mare, te-ai văzut cu Oianu în club. Plus, mai sunt niște detalii pe care nu aș vrea să le dau despre ea, că nu vreau să îi denigrez imaginea. Citez: ”Au stat acolo vreo jumate de oră și s-au lins”. Sunt curios cum o să reacționezi”, a spus Bogdan.

”Ai văzut tu asta? Arată-mi că ai văzut asta. Și eu aud foarte multe chestii dar nu le bag în seamă”, a spus Roxana.

”Nu am cum să îți arăt acum. Nu vreau să mai vorbesc. S-a întâmplat la un restaurant”, a spus Bogdan.

Citeste si: Raluca și Ricardo, ”răfuială” de acuzații grave, la Puterea Dragostei. Raluca a vorbit cu fostul, iar Ricardo a făcut criză de gelozie

Citeste si: Iancu Sterp a rămas uimit încă din primele minute la Puterea Dragostei! Ce legătură are Simina cu fratele lui, Culiță Sterp

”E o cafenea a unui prieten, am fost acolo și cu Simona și fratele ei. În centru la fel, nu am stat lângă el”, a continuat Roxana.

”Trei zile la rând s-a văzut cu el, te-ai văzut cu el, a treia zi te-ai dus la mare cu fostul și te-ai întâlnit și cu celălalt fost. Și eu am stat ca prostul acasă. Ce-ai căutat acolo? La mare? Ce-ai căutat la mare? Ai avut sute de cluburi. Fix la ăla? În casă cu ăla? Te jignești singură numai că ai fost acolo. Ai fost în casă cu fostul, te rugai de mine să stau cu tine să te protejez”, a spus Bogdan Mocanu.

”Bogdan are dreptate, cum să stai în aceeași casă cu fostul, care te-a scuipat, te-a umilit?”, a întrebat Andreea Mantea.

”Pentru că și-a cerut ”n” scuze și el și maică-sa”, a răspuns Roxana.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate