Bogdan Mocanu și Thalida de la Puterea Dragostei sunt împreună? Jador i-a dat de gol

Bogdan Mocanu și Thalida ar putea forma un cuplu în casa de la Puterea Dragostei? Bogdan abia s-a despărțit de Roxana.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Vacanța de Paște din țară a însemnat și despărțirea lui Bogdan Mocanu de Roxana. Nu se știe dacă motivul a fost distracția din club a Roxanei cu Andy, dar la scurt timp după apariția imaginilor cu ei, Bogdan a anunțat oficial despărțirea.

Motivul pentru care Bogdan s-a despărțit așa brusc de Roxana ar putea să fie însă altul! În ultima perioadă, Jador tot aruncă ironii privind o relație între Thalida și Bogdan. El a spus de câteva ori în filmările sale că Thalida îl place pe Bogdan și a insistat ca tânăra să-I confirme acest lucru.

Citeste si: Bogdan Mocanu, primele declaraţii despre despărţirea de Roxana! "A fost un Paşte cu năbădăi, nu prea ne-a priit"

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei îl amenință pe Alex Oianu cu judecata! Ce apare în video pe care acesta vrea să-l facă public! ”El m-a înregistrat...”

Citeste si: Dovada că o parte din concurenții de la Puterea Dragostei au încălcat regulamentul! S-au întâlnit în afara casei. Avem imaginile

În video apar atât Thalida cât și Bogdan Mocanu. ”Thalida a spus că Bogdan e frumos. Nu-i așa că-l placi pe Bogdan? Spune, spune adevărul”, a insistat Jador, iar cei doi protagoniști s-au mulțumit doar să zâmbească.

Thalida Trofin a intrat în casa de la Puterea Dragostei pentru Jador. Cel puțin așa a afirmat chiar în prima sa zi în emisiune. Se pare însă că între ei nu ”a fost scânteia” pe care și-o doreau, iar Jador pare

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate