Bogdan Mocanu, vizită la biserică după despărțirea de Andra Volos: „Când vorbește Dumnezeu cu tine”

Bogdan Mocanu și Andra Volos s-au despărțit din nou, iar Mocanu a avut nevoie de ajutorul unui preot pentru a se liniști.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

Andra Volos și Bogdan Mocanu
Andra Volos și Bogdan Mocanu


In articol:

Bogdan Mocanu și Andra Volos au format unul dintre cele mai iubite cupluri de la Puterea Dragostei. Cei doi au trecut prin foarte multe greutăți împreună și chiar și-au bucurat fanii când după mai multe luni de despărțire au decis să-și mai acorde o șansă. Dar iată că în relația lor lucrurile se schimbă de pe o zi pe alta și de la agonie la extaz și invers, nu este decât un singur pas. 

Citeste si: Roxana de la "Puterea Dragostei" a făcut anunțul pe instagram:"S-a schimbat tot în viața mea..."

Bogdan Mocanu și Andra Volos s-au despărțit la scurt timp de la împăcare

Mocanu și Andra păreau mai îndrăgostiți ca oricând și chiar au mărturisit în fața publicului larg că nu se mai certaseră de câteva zile bune, ceea ce în relația lor era un semn. Dar iată că duminică seara, Bogdan Mocanu s-a dus singur la o nuntă, fapt ce ne-a atras atenția. Și da, zvonul a fost confirmat chiar de fostul concurent din casa Puterea Dragostei care a declarat că nu mai vrea să mai audă de Andra. 

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: Anunț devastator pentru fanii Puterea Dragostei: Bogdan Mocanu și Andra Volos și-au spus, din nou, adio. Prima declarație dată de Bogdan: „Nu vreau să...”

Cel mai probabil, între cei doi au avut loc câteva schimburi de replici, având în vedere că cei doi au declarat în trecut că sunt foarte orgolioși. 

Citeste si: Gestul făcut de Marius de la Puterea Dragostei înainte de a o cere de soție pe Andreea Pirui. Mama ei a izbucnit în lacrimi: „Mi-a spus că apreciază foarte mult”

Astfel, pentru că trece din nou printr-o perioadă grea, Mocanu a apelat la ajutorul lui Dumnezeu, care, speră el, îi va rezolva toate problemele. 

Andra Volos și Bogdan Mocanu
Andra Volos și Bogdan Mocanu

„Ați venit degeaba în Alexandru Vlahuță dacă nu ați Vizitat la Mănăstirea Maicii Domnului. Și să întrebați de Părintele Alistar. Trebuia să vin că nu mai puteam. Trebuie să vă mărturisesc că nu prea sunt cu bisericile în general și așa. Dar când vorbește Dumnezeu cu tine e groasă rău. Am vorbit cu el și a zis că mă ține departe de oamenii toxici și prostii, de nervi și de supărări. Doamne ajută!”, a spus Bogdan Mocanu pe Instastory. 

Galerie foto 
Citește și:

Care a fost motivul despărțirii dintre Fuego și Ana Maria Ciausu: ”Nu am ce să repar pentru că nu am stricat nimic”

Fosta vilă a lui Irinel Columbeanu, mistuită de flăcări! Zece autospeciale, la palatul de la Izvorani

Rețetă delicioasă dar și sănătoasă: Negresă cu ciocolată. Rețeta cu puține calorii

George Burcea o face praf pe Andreea Bălan! Actorul face acuzații fără precedent la adresa artistei: „Este îndrăgostită de scandal! Doar ca să ia copiii, ea…”

Andi Moisescu, testat pozitiv cu Covid-19! În ce stare se află celebrul prezentator tv: „Sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies