Bogdan, noul concurent de la ”Puterea Dragostei”, declarații cutremurătoare! ”Am avut un șoc, l-a oprit pe tata poliția când eram mai mic și...”

Mocanu Bogdan, noul concurent din Casa Puterea Dragostei, a făcut declarații cutremurătoare chiar din prima zi în care a intrat în competiția pentru inimile fetelor! Uite ce i s-a întâmplat tânărului.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Mocanu Bogdan este noul concurent din Casa Puterea Dragostei! Uite ce declarații șocante a făcut tânărul despre starea lui de sănătate. În vârstă de 22 de ani, Bogdan a suferit un șoc atunci când era mic.

Citeste si: Cum au venit îmbrăcați Plușica și Daniel la TV! Detaliul care a stârnit controverse

”Nu am fost înșelat, cred. Sper! Anul ăsta a fost cel mai mare coșmar al meu, probabil m-a ferit Dumnezeu. Eu am diabet. Am avut un șoc, l-a oprit pe tata poliția când eram mai mic și s-a certat cu el și i-a zis că îi bagă copiii în plasament. Și eram mai mic și am făcut un șoc, cu pancreasul”, a spus Bogdan în emisiune. 

Bogdan, noul concurent, e culturist

Bogdan are 22 de ani și a intrat în casa de la Puterea Dragostei în speranța că își va găsi iubirea. Tânărul care este hairstylist, model, fitness model, este culturist, făcând sală în mod profesionist de 6 ani. De altfel, Bogdan a și participat la mai multe concursuri de profil.

Citeste si: Visând la Adrian, Larisa de la ”Puterea Dragostei” a ajuns de urgență la spital! ”Am fost pusă pe perfuzii...”

”După luni de dietă și de pregătire am reușit performanța de a mă califica în semifinale apoi în finalele Campionatului Național de Culturism și Fitness la cea mai mare categorie! În urma jurizării, am devenit locul 4 pe toată țara, loc de care sunt mândru și care mă motivează să dau 110% data viitoare!”, a scris Bogdan în drepul unei fotografii cu premiul obținut în toamna anului trecut.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate