Bogdan o înşală pe Hannelore? Imaginea care ar putea arunca în aer căsnicia celor doi concurenţi

Nici acum nu este sigur dacă Hannelore şi Bogdan formează un cuplu stabil.

Autor: M. B.
 
Bogdan şi Hannelore au fost unul dintre cele mai controversate cupluri de la „Insula iubirii”. Ei erau deja logodiţi în momentul în care ai decis să meargă pe „Insula iubirii” şi atât ceilalţi concurenţi, cât şi fanii emisiunii au fost umiţi când au aflat că ei aveau deja toate pregătirile de nuntă făcute. Deşi păreau siguri pe relaţia lor, povestea lor de dragoste s-a dovedit a nu fi atât de frumoasă pe cât voiau ei să arate.
Hannelore nu avea deloc încredere în Bogdan pentru că, după cum a povestit chiar ea, au existat anumite gesturi ale lui care au făcut-o să-l bănuiască pe iubitul ei de infidelitate.
 

 

În Thailanda ea s-a îndrăgostit de Andy însă, faţă în faţă cu cel pe care l-a trădat cu sufletul, ea a negat orice atracţie faţă de ispită şi a insistat că relaţia cu el era dor una de prietenie. Deşi toată lumea se aştepta ca Hanne şi Bogdan să se despartă, cei doi s-au împăcat şi au decis chiar să respecte planul iniţial şi să devină soţ şi soţie. Criticile nu i-au oprit pe cei doi doncurenţi, iar Bogdan a ajuns chiar să-i ia apărarea partenerei lui în faţa tuturor celor care au judecat-o pentru comportamentul de pe Insulă. 
 
 
Mulţi dintre cei care au văzut emisiunea nu credeau în relaţia celor doi şi, chiar şi după nuntă, s-a zvonit că Bogdan şi Hanne au decis să divorţeze.
Recent a ieşţit la suprafaţă o imagine care ar putea însemna sfârşitul relaţiei dintre cei doi soţi. Mai exact, el pare să aibă un cont pe o aplicaţie pentru întâlniri, semn că-şi caută deja o altă iubită. Nu este, însă, sigur, dacă profilul îi aparţine cu adevărat lui Bogdan sau est doar o glumă proastă la adresa cuplului lui. 
 
sursa foto: Cancan
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Doliu în lumea filmului! S-a stins un mare actor! Familia a confirmat pierderea

De ce poate fi sexul de Anul Nou un pericol?

Antonia este iar însărcinată? Mesajul lui Alex Velea i-a pus pe gânduri pe fani: „Am auzit că...”

Horoscop 10 Aprilie 2021: astazi, Capricornul va trece peste piedici

Cel mai mare potop de bani din istorie! Ce urmează să se întâmple în America este cu adevărat fără precedent

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Dezvăluiri-bombă despre AstraZeneca. Ce se ascunde în spatele utimelor decizii privind vârsta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies