Bogdan Vlădău s-a întors de la Survivor! Faimosul a aterizat pe pământ românesc în urmă cu puțin timp. Primele declarații

Bogdan Vlădău s-a întors de la Survivor, după ce aseară a fost eliminat din competiția din Republica Dominicană.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Bogdan Vlădău a ajuns în urmă cu puțin timp în România, după ce aseară a fost eliminat din competiția din Republica Dominică. Fostul concurent de la Survivor nu se aștepta să fie eliminat atât de curând din competiție, dar acest fapt îi va da ocazia să fie mai aproape de soția lui care este însărcinată. 

Citeste si: Bogdan Vladau a fost eliminat din competitia “Survivor Romania”. Primele declaratii ale Faimosului

Citeste si: Clasament Survivor România: Elena Ionescu, cea mai bună concurentă a săptămânii! Bogdan Vlădău a fost cel mai slab din concurs!

Citeste si: Scandal urias in tabara Faimosilor! Elena si Bogdan s-au certat foarte tare: "Acum imi dau seama de ce esti singura"

fara descriere

Ajuns în România, Bogdan Vlădău a transmis un mesaj pentru colegii lui care au rămas pe insula Faimoșilor din Republica Dominicană. 

„Fraților, mi-e dor de voi. Sper că sunteți bine. Sper că sunteți mai uniți ca niciodată pentru că veți avea nevoie de treaba asta și din punctul meu de vedere, pe unii dintre voi, deși mi-aș dori să vă văd foarte repede, vă doresc să ne vedem cât mai târziu.”, a declarat Bogdan Vlădău imediat cum a coborât din avion.  

Bogdan Vlădău, despre cum îl va ajuta experiența Survivor în meseria de tatic 

Bogdan Vlădău este pe cale să devină tată și este de părere că experiența Survivor îl va ajuta extrem de mult în meseria de părinte. Întrebat de reporterul KanalD cum crede că îl va ajuta competiția Survivor în viitoarea experiență de tătic, faimosul a spus:  „Sunt sigur că Bogdan va fi un tată mai bun decât ar fi fost dacă nu s-ar fi dus la Survivor.”

Bogdan Vlădău a fost eliminat din competiția Survivor România: „Nu mă așteptam la asta”

Încă un Faimos a părăsit emisiunea Survivor România. De data aceasta, aventura din Dominicană a luat sfârșit pentru Bogdan Vlădău.

„Sincer, nu mă așteptam la asta. Mi-aș fi dori să mai rămân. Mă bucur că m-am apropiat de unii dintre ei”, a declarat Bogdan. Acum, pe Bogdan îl așteaptă acasă soția lui, Gina, însărcinată în cinci luni.

Cele trei propuneri pentru eliminare au fost Bogdan Vlădău, Elena Ionescu și Asiana Peng. În ultimele sptămâni, tensiunile au fost mari în tabăra Faimoșilor. Bogdan Vlădău și Elena Ionescu au continuat să se certe în fiecare emisiune. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate