Vedete

Bombă în lumea manelelor! Au îngropat securea războiului şi au pus-o de o colaborare incredibilă! Show total cu Florin Salam şi Nicolae Guţă

Relaţia dintre Florin Salam şi Nicolae Guţă a fost, de-a lungul timpului, una încărcată de tensiuni, mai ales pentru că, la un moment dat, mai tânărul manelist l-a ironizat pe ”Rege” în timpul unor evenimente la care au luat parte amândoi.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Mai exact, acum vreo doi ani, cei doi, invitaţi să cânte la o nuntă de fiţe din Bucureşti, au început să se întreacă în ceea ce lumea numeşte ”solo”.

Aşa că, fără să stea pe gânduri, uşor arogant, Florin Salam a început să îl înveţe pe Nicolae Guţă, unul dintre cei mai vechi artişti din branşă cum se face, în fapt, un show şi cum se cântă din gât. Şi, spre amuzamentul celor prezenţi, Salam a ţinut ca umilinţa să fie totală şi l-a şi admonestat când acesta încerca să îl imite.

Acesta nu a fost însă singurul episod tensionat dintre cei doi, pentru că, la câteva louni după ce l-a umilit Salam, Guţă şi-a luat revanşa, la o nuntă la care a fost naş, la Craiova. Acolo, susţineau martori oculari, Guţă ar fi pus mâna pe microfon şi l-a înjurat pe Salam, din toată inima, scandalul fiind unul uriaş la acea vreme.
Cu toate acestea, ultimele luni au adus ”linişte” între cei doi, mai ales când Guţă a fost primul manelist care a luat, public, atitufine împotriva agresoruilor lui Florin Salam, după incidentul din Italia, cel în care Florin a fost agresat şi răpit de nişte personaje cel puţin controversate. Iar acum, la începutul acestui an, cei doi au decis să îngroape definitiv ”securea războiului” şi, împreună, la un eveniment la care au fost invitaţi, au cântat, în duet, o melodie, lăudându-şi reciproc calităţile.

 

Mai mult decât atât, la respectiva nunta, Nicolae şi Florin, chiar dacă nu au avut programat un duet, l-au improvizat, Salam luându-l de mână Guţă şi improvizând împreună melodia, reuşind să se completeze de minune amândoi. Evident, duetul cu pricina a fost unul suficient de rentabil pentru amândoi, iar împăcarea care a avut loc în faţa sutelor de invitaţi de la eveniment s-a tradus în mii de euro pe care, după noaptea de pomină în care au cântat împreună, i-au împărţit frăţeşte.
 

Galerie foto  Urmatorul articol