Bombă în lumea manelelor! Florin Salam, început de an de vis! Roxana Dobre e din nou însărcinată? EXCLUSIV

Începutul anului pare să fie unul care se anunță de vis pentru Florin Salam și nu doar în plan muzical – acolo unde a reușit să se instaleze pe primul lor în ierarhia Youtube -, ci și în cel personal, mai ales că, se pare, Roxana Dobre i-a îndeplinit cea mai arzătoare dorință.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

In articol:

Mai exact, susțin apropiați ai lui Florin Salam și ai Roxanei Dobre, bruneta cu care se iubește manelistul de ani buni îi va mai dărui acestuia un copil.

Citeste si: Florin Salam, atac fără precedent la adresa lăutarilor! Nimeni nu a mai spus așa ceva vreodată

Citeste si: Dezvăluiri incredibile făcute de Florin Salam despre maneliști! ”El este singurul” VIDEO

Citeste si: Secrete de femeie! Roxana Dobre știe cum să îl surprindă pe Florin Salam şi să-l lase şi cu bani în buzunar! Imagini demențiale cu bruneta

De altfel, primele semne au și apărut deja, Roxana Dobre părând, la mai toate ieșirile în public din ultima perioadă, ceva mai rotunjoară față de felul în care arăta în vară, iar ținutele abordate sunt, cu toatele, cât mai largi.

Roxana Dobre e însărcinată?

Mai mult, la sfârșitul anului trecut, Florin Salam a postat pe contul său de socializare o fotografie cu el și cu Roxana Dobre în care bruneta avea burtică, o fotografie mai veche, dar care sugerează foarte multe, urmată la câteva zile de o alta în care Roxana Dobre a avut grijă să se poziționeze în așa fel încât să nu i se observe burtica.

fara descriere

”Din ceea ce știu eu, Roxana este însărcinată, dar nu prea vor să se anunțe public încă, așteaptă să vadă dacă totul este ok cu bebelușul pe care și-l doreau amândoi. Așteaptă să vadă dacă Roxana va putea duce sarcina, dacă se va simți bine și, probabil, vor anunța după aceea ce se petrece în casa lor. Dar Florin Salam făcea presiuni asupra Roxanei pentru încă un copil, și-l dorea enorm, așa că...”, ne-a spus un apropiat de-al familiei lui Florin Salam.

 

 

Roxana Dobre şi Florin Salam, relaţie zbuciumată

Relaţia dintre Florin Salam şi Roxana Dobre nu a fost tot timpul una în care să fie totul roz. De altfel, scandalurile dintre cei doi sunt cunoscute în showbiz-ul românesc, dar, de fiecare dată, Florin şi Roxana au reuşit să treacă peste ele, iar acum, de ceva vreme, relaţia lor pare să fie doar ”lapte şi miere”. ”Toată lumea vrea să o îndepărteze de mine, dar nu o să reuşească. Eu, în primul rând, o iubesc. Orice persoană pe care o ţin lângă mine, eu - ca lider, pentru că eu sunt lider, eu dacă spun ceva, înseamnă că îl locul acela sunt lider - nu îmi ţin niciodată persoane lângă mine pe care nu le iubesc. Eu, dacă o ţin pe Roxana, o ţin că o iubesc, Roxana îmi aparţine, e viaţa mea, e mama copiilor mei, e frumuseţea mea”, spunea Florin Salam care a anunţat-o, încă de anul trecut, că îşi mai doreşte un copil de la ea.

fara descriere

 

Florin Salam mai vrea un băiat cu Roxana Dobre

Din căsnicia cu Fănică (femeia care a încetat din viaţă în 2009), Florin Salam are o fiică, Betty, care-i calcă pe urme, dar care şi-a ales muzică pop că referinţă, şi un băiat, Dani, artist, la rândul lui, de manele. Din relaţia cu Roxana Dobre, începută în anul 2014, Florin Salam are trei copii, două fete şi, câteva luni, un băieţel. Mai mult decât atât, Florin îşi doreşte să ”egaleze” scorul dintre băieţi şi fete, aşa că vrea că Roxana să nască încă un băieţel, să fie cât mai mulţi în casă. ”Florin ar vrea, dacă ar putea, încă zece copii, dar Roxana abia l-a liniştit. I-a spus că îi este şi ei greu, că sarcina este foarte solicitantă, mai ales dacă este ca ultima, în care s-a simţit rău luni la rândul”, ne-a mai spus, în exclusivitate, apropiatul familiei lui Florin Salam și al frumoasei Roxana Dobre.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate