Bombă în lumea manelelor! Nicolae Guţă şi-a văzut visul împlinit: soţia lui e ÎNSĂRCINATĂ VIDEO

Nicolae Guţă este, în această perioadă, cu adevărat fericit. Iar motivele sunt uşor de înţeles, mai ales că, după certuri fără sfârşit pe această temă, Cristina a acceptat să îi îndeplinească visul: a rămas însărcinată.

Autor: Calin Perian

Manelistul Nicolae Guţă a fost, zilele trecute, naş la o nuntă de pomină în Petroşani. Iar acolo, ca orice naş care se respectă, s-a ”prezentat”, îmbrăcat la patru ace, alături de Cristina, soţia lui.

Iar blondina care l-a făcut pe manelist, de câţiva ani buni, să se cuminţească, a scos la iveală un secret bine păstrat al familiei.

Mai exact, purtând o rochie lungă, dar relativ mulată, a afişat o burtică de toată frumuseţea, arătându-le celor din jur că este însărcinată. ”Da, Cristina a rămas însărcinată. Se simte bine, doar că e mai nervoasă în ultima perioadă. Dar, oricum, acum, Guţă îi permite orice, o răsfaţă, e mai fericit ca niciodată”, ne-a spus un apropiat de-al lor.

 

De altfel, din imaginile prezentate în exclusivitate de WOWbiz.ro, se poate observa cât este de atent manelistul cu soţia lui. O ajută să se ridice de pe scaun, are grijă să o ţină de mână de-a lungul întregii seri, îi aranjează părul – Cristina renunţând la blondul platinat, pentru un blond cu şuviţe şatene-, îi dă banii pentru dedicaţii.

Nicolae Guţă e la al 12-lea copil

Guţă s-a căsătorit la 13 ani jumătate şi a fost obligat să se descurce singur. Aşa că s-a angajat muncitor necalificat la Căile Ferate din Petroşani, unde fişa postului presupunea să mute pietrele de sub traverse. Lăutarul susţine că scapă repede de muncă pentru că se apucă să cânte, iar ceilalţi muncitori făceau şi normă lui. Nu a durat mult povestea cu munca pentru că talentul l-a transformat într-un lăutar extrem de iubit.

Şi, am spune noi, iubit mai ales de femei, manelistul ajungând acum să aibă nu mai puţin de 11 copii, cu cinci femei. Acum însă, îl aşteaptă pe al 12-lea, din partea soţiei sale, Cristina, mai ales că şi-l dorea foarte mult şi, timp de mai bine de doi ani, a tot încercat să o lase însărcinată, la un moment dat fiind de-a dreptul disperat din acest motiv.

 


“Nicolae Guţă a ajuns la capătul răbdării. Îşi doreşte enorm să mai facă un copil, dar, după ce Cristina a rămas o dată însărcinată, dar a pierdut, nu mai rămâne. Orice ar face, nu reuşeşte, a intrat şi în depresie din cauza asta. Crede că el este de vină, nu înţelege ce se întâmplă.(...) I s-a spus că ar fi o varianta să fie inseminata artificial, dar el nu vrea să audă de aşa ceva. Vrea să facă, tradiţional, cel de-al 12-lea copil, mai ales că, la împăcarea cu nevasta lui, asta le-a fost şi înţelegerea. Adică, ea s-a angajat să devină mama pentru copilul lui Guţă, iar el şi-a asumat că e cuminte. Iar dacă ea nu rămâne, el nu cred că o să poată să se abţină, să fie cuminte, aşa cum a promis”, ne-a spus, în urmă cu câteva luni, un prieten apropiat de-al celebrului manelist.
 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies