Bombă în showbiz! Culiță Sterp și Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei”, relație secretă

Nou intrată în casa ”Puterea Dragostei”, Larisa Judele se poate lăuda deja cu relații care mai de care mai controversate cu bărbați cunoscuți din showbiz-ul românesc.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

De altfel, înainte de a intra în emisiunea ”Puterea Dragostei”, Larisa a avut, susțin sursele noastre, un weekend extrem de agitat în compania lui Culiță Sterp, apropiați de-ai brunetei susținând că între cei doi au fost suficiente momente de apropiere pentru a se bănui că ar fi avut o relație...pasageră.

 

Mai exact, cu puțin timp în urmă, la mare, Culiță Sterp a avut plăcerea să se vadă cu Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei”, tânăra care acum câțiva ani s-a ioubit cu Adrian Alexandrov, actualul logodnic al Elenei Udrea. Iar acolo, deși mai erau și alte persoane, Larisa și Culiță au părut să se înțeleagă de minune, bruneta chestionându-l despre... ”Puterea Dragostei”.

Citeste si: A EXPLODAT BOMBA la Puterea dragostei! Culiță Sterp, declarație șoc! "Îmi place mult Plușica!" EXCLUSIV

Citeste si: Iancu, Culiță și Bobicioiu, la Puterea dragostei în sezonul 2? Primele declarații

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, în mijlocul oilor lui Iancu, în costum de baie! Ciobăniță mai sexy nu ați văzut! FOTO EXCLUSIV

Larisa Judele, chiar dacă a ținut mereu secret unele iubiri, a fost fată de gol de imaginile de pe conturile ei de socializare. Astfel, după ce a început anul în brațele unui fotbalist și părea chiar fericită, Larisa Judele s-a despărțit de acesta.

Dar, evident, nu a rămas prea mult timp singură, având în vedere că, de curând, s-a afișat cu Culita Sterp. Iar Larisa de la ”Puterea Dragostei” și cântărețul Culiță Sterp nu păreau doar doi amici, mai ales că gesturile lor, văzute de martorii de la întâlnirea lor, au fost mai mult decât... explicite. Astfel, susțin sursele noastre, cei doi s-au bucurat din plin de perioada petrecută împreună, pe Litoral.

fara descriere

”Se vedea că preferă să fie mai mult singuri, când dispărea vreunul, după câteva minute pleca și celălalt. Așa, ca din întâmplare... Apoi, veneau, zâmbitori, amândoi. Nu au confirmat că sunt împreună, dar, cu siguranță, între ei s-a petrecut ceva la modul cel mai serios...”, ne-a spus o sursă foarte bine informată despre relația lor. Iar gesturile lor, Culiță la volan, Larisa lângă el, îmbrăcată sumar și deloc deranjată de atingerile cântărețului car ei s-a uitat în nenumărate rânduri sub... rochie, par să demonstreze că între ei au fost multe lucruri care, probabil, nu se pot povesti...

fara descriere

Culmea, Larisa Judele a ajuns extrem de apropiată de Culiță Sterp, fostul soț a lui Carmen de la Salciua, în ciuda faptului că, de-a lungul ultimelor luni, ea se afișa mai ales în prezența cântăreței care a divorțat cu scandal de el.

 

Larisa de la ”Puterea Dragostei” s-a iubit cu Adrian Alexandrov

Larisa Judele este una dintre frumuseţile autohtone care, în urmă cu ani buni, a fost îndrăgostită până peste cap de actualul partener de viaţă al Elenei Udrea, Adrian Alexadrov.

fara descriere

Cei doi s-au despărțit, iar de atunci, până la sfârșitul lui 2018, Larisa de la ”Puterea Dragostei” a preferat să fie cât mai discretă. Cu toate acestea, un scandal uriaș a adus-o din nou în prim plan, ea având un conflict serios cu fotbalistul Dacian Varga, Larisa de la ”Puterea Dragostei” acuzându-l pe acesta că ar fi agresat-o.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate