Bombă în showbiz! Divorțează, după 20 de ani: „Nu mai e cale de întoarcere”

O cunoscută artistă de la noi divorțează după 20 de ani.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere
Claudia Ghițulescu trece prin clipe cumplite. Vedeta divorțează de soțul său, după 20 de ani de relație. Artista a dezvăluit de ce s-a ajuns la această situație, mai ales că acum doi ani a îmbrăcat și rochia de mireasă.

În cadrul unei emisiuni TV, Claudia Ghițulescu a mărturisit și de ce a pierdut sarcina.

„Acum doi ani de zile am fost mireasă, m-am căsătorit din dragoste. Așa a fost să fie, să ajungem la divorț. Așa și-a dorit, i-am respectat dorința, eu am luptat să mai dăm o șansă, a dat semne că ar vrea, dar nu a fost să fie. Nu mai stăm împreună de șase luni. Am luptat foarte mult să avem un copil, am rămas însărcinată și pe timpul sarcinii am simțit niște chestii.

Citeste si: Martor la accidentul lui Mario Iorgulescu: „A apucat să mai clipească o dată și...gata”

Citeste si: Cum arată noua vilă a Oanei Roman! Vedeta le-a arătat tuturor frumoasa locuință VIDEO

Citeste si: Michael Schumacher, informații de ultimă oră! A fost transportat la un spital din Paris


Tensiunile care erau în timpul sarcinii nu au fost bune, m-au afectat. Aproape de trei luni am aflat că am pierdut sarcina. Nu mai aveam nici o conexiune, l-a deranjat că eu i-am spus că ne-am certat mult în timpul sarcinii și a fost vina lui că am pierdut-o. Îmi pare rău, eram nervoasă. Am fost singură la spital
.", a declarat Claudia Ghițulescu, în cadrul unei emisiuni TV.

Claudia Ghițulescu, înșelată cu o tânără de 20 de ani

Artista susține că a primit cea mai mare lovitură din viața sa. Vedeta a aflat că soțul său a înșelat-o cu o tânără de doar 20 de ani și nu poate să înțeleagă cum de s-a întâmplat așa ceva.

Un prieten mi-a spus că e cu o fată, o copilă, de 20 de ani, angajată de-a lui. O știam pe această fată. Am crezut că e familist, eu nu-l recunosc, el nu credea în diferența asta de vârstă. Nu știu cum a intrat în această relație, eu am căutat-o, am zis să îi explic că e un copil, iar soțul meu a trecut printr-o perioadă dificilă. Am avut multe persoane care știau despre această relație, dar ei au vrut să mă protejeze.

El mi-a zis că nu e adevărat, eu l-am crezut pe soțul meu. Copila aceasta se posta pe Facebook că e la restaurant unde era și soțul meu. Eu am văzut cu ochii mei, dar am refuzat să cred. Toată lumea știe că mi-am dorit să am familie și copil. Eu ca soție am zis să fiu mai înțeleaptă, să ne continuăm căsnicia și să trecem peste.

 

Nu mai vreau împăcare, sunt câteva luni în care am luptat suficient. Divorțăm deja, nu mai e cale de întoarcere. N-am vrut să divorțez, dar sunt luni de zile, acum vorbesc din respect.", a mai spus Claudia Ghițulescu în cadrul aceleiași emisiuni TV.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate