Bombă în showbiz! Nepotul lui Gigi Becali, Vasi, și-a refăcut viața la o lună de la divorț! Cu cine s-a cuplat

La o lună de la divorțul de sexoasa Alina, Vasi Geambazi, nepotul multimilionar al lui Gigi Becali, s-a refugiat în brațele senzualei Andreea Ciungan.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

Ex-patronul în acte al FCSB-ului s-a combinat cu una dintre apropiatele ”Brigăzii lui Negrilă”, tânără care, în trecut, s-a iubit cu un super-bogătaș israelian, scrie Cancan

În plus, aceasta este prietenă la cataramă cu Maria Nuțica, organizatoarea ”festivităților” de la Tulum.

După ani fericiți petrecuți împreună, Vasile Geambazi și superba sa soție, Alina, cu care are doi copii, au divorțat, în urmă cu o lună, la notar. De altfel, cei doi nu mai formau un cuplu în adevăratul sens al cuvântului încă din decembrie 2018.

fara descriere

Sursa foto: Cancan

Nepotul favorit al lui Gigi Becali s-a reorientat rapid și și-a găsit alinarea lângă o superbă brunetă, pe nume Andreea Ciungan. Prosperul om de afaceri și tânăra se află la început de relație și, conform unor surse bine informate, preferă, pentru moment să se întâlnească pe ascuns. Sunt super-discreți și nu ies cu nimic în evidență atunci când ies în public.

Cine este Andreea Ciungan

Andreea Ciungan este membră a senzualei “Brigăzi Paris”, “coordonată” de Maria Nuțica, cunoscuta organizatoare a ”festivităților” de la Tulum, Mexic. Acestea l-au avut drept gazdă pe milionarul senegalez Kabirou Mbodje, poreclit “Negrilă”.

Andreea Ciungan a fost combinată, în trecut, cu un bogătaș israelian, în vârstă, care are un super-apartament în zona de nord a Bucureștiului. Omul de afaceri din Israel a decis, însă, să părăsească România, iar Andreea Ciungan s-a ales, în urma relației cu el, cu o super-vilă în Pipera.

În prezent, Andreea Ciungan locuiește într-un imobil de lux din Capitală, situat în zona Nordului, ce valorează aproximativ 230.000 de euro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate